Pappan följde med till skolan – första och sista dagen

GODA NYHETER

Jason Gayler följde sin dotter Brittany på hennes första skoldag för 13 år sedan. När det var dags för hennes sista skoldag gjorde han det igen – nu hyllas bilderna på de två, skriver Today.

1 av 2 | Foto: Twitter
För 13 år sedan gick han med henne till skolan.

När Jason Gayler tittade igenom gamla familjefoton hittade han ett speciellt foto på honom och dottern Brittany som var fem år när den togs. Fotot visar när han följde henne till förskolan på hennes alldeles första skoldag.

Nu, 13 år senare, när 18-åriga Brittanys examen närmade sig fick Jason Galler en idé – han och dottern skulle ta ett likadant foto igen. Så den sista dagen när Brittany skulle bege sig till Alvord High School i Texas följde han henne.

Brittany la ut de två bilderna bredvid varandra på sin Twitter och tusentals personer har gillat och delat bilderna.

När Brittany la ut bilderna slog det henne vad snabbt tiden har gått och att det kändes som det var igår den första bilden togs.

– Det var bitterljuvt att gå med honom. Det är definitivt ett minne jag kommer att bära med mig för alltid, säger hon till Today.

Förutom att överösa henne och hennes pappa med kärleksfulla kommentarer påpekar vissa att Jason Gayler inte ser ut att ha åldrats på de 13 åren: ”Är han en vampyr?” undrar en person.

Även Jason Gayler är överväldigad över responsen på fotona.

– Jag blir väldigt lycklig av att vi kunde hjälpa folk att tänka tillbaka på den tiden och le, även om det bara är för en stund. Jag hoppas att jag en dag när jag är gammal kan titta tillbaka på det här och le, säger han till Today.

ARTIKELN HANDLAR OM