PRESENTERAS AV

Nadja skänker brudklänning – på ett villkor

Foto: Privat
GODA NYHETER

Nadja Danielsson, 28, från Stockholm har bestämt sig för att skänka sin brudklänning till behövande. I ett inlägg på Facebook delar hon med sig av sitt enda krav: ”Skicka den vidare”.

Nadja Danielsson, 28, från Stockholm hade ett perfekt bröllop och en perfekt brudklänning. Nu hoppas hon att någon annan ska få uppleva samma sak och skänker bort den till någon som inte har funnit sin drömklänning – eller helt enkelt inte har råd med en ny.

– Enda kravet är att den som får den skänker den vidare. Jag vill givetvis hjälpa så många som möjligt och hoppas på att fler än en står brud i min klänning under året.

Nadja vill att hennes gest ska inspirera andra till att göra samma sak och att det här kan skapa en kedja av godhet.

– Jag drivs av att hjälpa andra och kan jag göra något annat behövande par lyckliga genom at t skänka min klänning så är det självklart för mig!

En brudklänning har för många ett affektionsvärde men Nadja hoppas att fler ska få uppleva det hon gjorde på sitt bröllop.

– För mig har klänningen ett starkt känslomässigt värde, jag gifte mig med mannen i mitt liv i den och den känslan som jag upplevde där och då vill jag att alla ska få chansen att uppleva.

Nadja berättar att hon har blivit överöst av kärlek efter inlägget.

”Vacker och värmande gest”, skriver en. ”Du är ju helt fantastisk!”, skriver en annan.

Än så länge är klänningen kvar hos Nadja men mejlkorgen går varm.

– Jag har inte hunnit svara alla. Det är lite si och så med storleken men den ska nog hitta en ny ägare till nästa vecka , säger hon.

För fler liknande historier – följ Goda nyheter på Facebook

ARTIKELN HANDLAR OM