Will friade – till både flickvän och syster

Foto: Bret + Brandie Photography
GODA NYHETER

Systrarna Ashley och Hannah gör sig redo för en väldigt speciell dag i höst, skriver Fox 5.

2010 träffade Ashley Schaus, 23, från Indiana i USA sin pojkvän Will Seaton. Och det tog inte lång tid efter att hon träffat honom innan hon presenterade Will för hennes lillasyster – Hannah.

Hannah har Down’s syndrom och diabetes, och Ashley har alltid tagit hand om henne. Hon berättade för Will att han inte kunde vara med henne utan att få Hannah på köpet.

– Jag sa att om du ska vara med mig, så måste du acceptera och älska henne också, säger hon till Fox 5.

”Kommer bli fantastisk moster”

Men för Will fanns det ingen tvekan. Ashley berättar att han behandlat Hannah som sin egen lillasyster sedan första dagen de träffades. Systrarna har hållit ihop nästan hela tiden sen Hannah föddes – och nu är de tre i gänget.

– Vi har ett väldigt speciellt band. Så nu har jag och Will byggt ett hus väldigt nära henne, så vi kan tillbringa mycket tid ihop, säger Ashley.

I mars 2016 bestämde sig Will för att falla på knä för sin Ashley. Men det var inte den enda personen han ville fria till. Hannah var också på plats – och Will frågade om hon ville vara ”hans bästa vän för alltid”.

På bröllopet, den 7 oktober i höst, kommer Hannah stå intill paret när de knyter äktenskapliga band. Och Will och Hannah kommer att ha en första dans de också – till låten ”Best Friend”.

– Jag vill ha Hannah vid min sida genom hela livet. När vi skaffar familj kommer hon bli en fantastisk moster och hjälpa oss att uppfostra vårt barn, säger Ashley till Fox 5.

ARTIKELN HANDLAR OM

USA

Kärlek