Anna, 31, och hennes tvillingar råkade på Victoria och Daniel

avMiriam Bratt, Nicole Gustafsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Efter en tjänsteresa i lettiska staden Riga var Anna Swic, 31, på flyget hem med sina nio månader gamla tvillingar.

Men något tvillingmamman inte väntat sig var vilka kompisar bebisen Maximilian skulle skaffa sig när han kröp till business class: kronprinsessan Victoria och prins Daniel.

– De kändes som vilka människor som helst. De var väldigt trevliga.

Anna Swic, 31, hade varit på tjänsteresa i Lettlands huvudstad Riga. Med sig hade hon sina nio månader gamla tvillingar Maximilian och Benjamin.

På flyget hem till Stockholm och Arlanda hade Anna svårt att få sina bebisar att vara stilla. Eftersom pojkarna precis lärt sig krypa lyckades Maximilian ta sig till business class där han snabbt skaffade nya kompisar – och det var inga mindre än kronprinsessan Victoria och prins Daniel, skriver Expressen.

”Tänkte nu kommer Säpo”

När Anna följde efter sitt barn insåg hon att han krupit fram till prins Daniel.

– Då tänkte jag att de aldrig kommer låta honom komma fram eller så kommer prinsen att ignorera oss. Men prinsen tittade på Maximilian och sa något, säger Anna till Aftonbladet.

Även Anna fick möjlighet att utbyta några ord med kronprinsessparet, som bland annat frågade hur det är att vara mamma till tvillingar och sa att bebisarna var gulliga.

– Victoria sa att det var starkt gjort och grymt jobbat att flyga själv med två småbarn. Då vågade jag fråga om de kunde ställa upp på ett kort, säger Anna.

Eftersom Victoria och Daniel åt precis då sa de att de kunde ta en bild lite senare.

Anna var övertygad om att det inte skulle bli någon bild, men när måltiden var uppäten kom de fram till den unga familjen för att ta en bild.

Bilden la hon sedan upp på Instagram där hon skrev:

”Den pinsammaste tvillingmorsan i världen?”

Foto: Pontus Lundahl/TT / TT NYHETSBYRÅN
Victoria och Daniel träffade bland annat med Lettlands kulturminister Dace Melbrde under besöket

– Det var lite pinsamt för de var smutsiga efter att ha krupit runt i flygplanet. Men Victoria log och sa att de var så söta, säger Anna som planerar att printa ut bilden och sätta upp i barnens rum.

Victoria och Daniels ärende i Riga var 100-årsjubileet av Lettlands återupprättade oberoende.

5 saker som gör dig lycklig 00:46
Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM