Goda nyheter

Här är nya musbygget

Av: 

Malin Wigen

Här är nya bygget.
Här är nya bygget.

GODA NYHETER

Musrestaurangen Il Topolino förgyllde tillvaron i Malmö under december innan den utsattes för sabotage. Nu avslöjar skaparna att de har ett nytt projekt på gång.

Ingen kan ha missat den omtalade musrestaurangen Il Topolino som slog upp sina portar i början på december på Bergsgatan i Malmö. Det var de hemliga konstnärerna AnonyMouse som stod bakom gatukonsten som har fått folk att stanna till och le.

Restaurangen, som blev en världsnyhet, utsattes dessvärre för sabotage strax innan nyårsafton. Både musrestaurangen och den lilla nötbutiken Noix de Vie, som låg intill, försvann från platsen.

AnonyMouse meddelade att de inte tog det så hårt utan istället skulle jobba vidare på nästa grej – och nu verkar det som om att det nya projektet börjat ta form.

På fredagskvällen la konstnärerna upp en bild på sitt Instagramkonto där man kan se en slags vagn stå parkerad intill en tegelvägg, något som även Sydsvenskan har skrivit om.

”En tjuvtitt på en av sakerna som är på gång. Vi vill inte förstöra överraskningen för någon så vi försöker att hålla det minimalt i nuläget. Men vi jobbar på det!. Den är inte ’ute’ än men ni kommer att kunna se den senare i vår tillsammans med massa annat”, står det i inägget.

Var man kommer hitta slutresultatet framgår inte men med tanke på succén med musrestaurangen kommer nog även detta locka många besökare.

För fler liknande historier – följ Goda nyheter på Facebook

ANNONS

Shoppa Bianca Ingrossos nya kollektion på Gina Tricot

Extern länk från Gina Tricot

Klicka här

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Goda nyheter