Dominique, 21, ställde den stora frågan med en pizza

1 av 3 | Foto: Privat
GODA NYHETER

Dominique Pedersen Kristensen, 21, tänkte att vägen till mannens hjärta går via magen och valde att ställa den stora frågan till sin pojkvän Simon, med en hjärtformad pizza.

– När jag öppnade pizzakartongen brast allting, jag bara grät och grät, berättar Simon.

Paret i Markaryd skulle fira sin årsdag med pizza och mys, men vad Simon Ringman, 21, inte visste var att Dominique hade planer på att fria.

– Jag hade tänkt på det ganska länge. Jag väntade på att få en riktigt bra idé, så det har gått några månader.

Dominique svängde förbi den lokala pizzerian och designade ihop en hjärtformad pizza med extra allt. Precis som Simon vill ha den.

– I kartonglocket skulle jag skriva och fråga om han ville förlova sig med mig, men jag var så himla nervös och skakig så mamma fick skriva i stället.

Rosenblad och parets gemensamma låt

Dominique bad Simon att åka och hämta pizzorna och under tiden förberedde hon lägenheten med rosenblad. I högtalarna spelades parets gemensamma låt – Brown Eyes med Destiny’s Child.

– Först öppnade jag presenterna som jag fick av Simon. Sedan gav jag honom ett brev med textutdrag ur låtar som får mig att tänka på honom.

Dominique tog upp filmkameran.

– Jag började ana någonting när jag såg att hon filmade, så jag höll brevet för ansiktet hela tiden. När jag öppnade pizzakartongen brast allting, jag bara grät och grät, berättar Simon.

Där stod det ”Simon, vill du ta nästa steg och förlova dig med mig?”

– Och då tog jag fram asken med ringarna och sa ”Vill du verkligen förlova dig med mig?” och då fick jag ett snyftande ”Mmmh”, till svar.

Dominique delade med sig av frieriet i en grupp på Facebook och inlägget har inte lämnat ett öga torrt.

ARTIKELN HANDLAR OM

Markaryd

Frierier