Föddes för tidigt – ler stort fem dagar efter

Bebisens leende har berört hundratusentals.
Bebisens leende har berört hundratusentals.

Amerikanska mamman Lauren Vinje har delat med sig av en bild på sin för tidigt födda dotter, fem dagar efter födseln. Hundratusentals personer har berörts av dotterns leende, skriver Daily Mail.

Lauren Vinje, en amerikansk mamma, delade med sig av en bild på sin dotter fem dagar efter födseln. Bilden, som bland annat finns på Facebooksidan Love What Matters, har gillats av hundratusentals personer.

Dottern, som föddes för tidigt, ler stort på bilden. Lauren Vinje menar att hon är glad över att få leva. Dotterns vikt låg nämligen under normalvikten för en nyfödd – vilken är mellan cirka 2,5 kilo och fem kilo.

Det här är vår första dotter när hon är fem dagar gammal. Hon vägde 1,7 kilo. Hon är så glad över att hon lever! Det var den här bilden jag tittade på ofta för att ta mig igenom upp- och nedgångarna på sjukhuset. Livet är så värdefullt” skriver Lauren till inlägget.

Andra delar med sig av erfarenheter

Flera hyllar bilden och delar med sig av egna bilder på sina nyfödda barn

Min lilla vägde 1,5 kilo – nu är han fem år och är längre än ’normallängden’ för sin ålder. Alla sa till mig att det är de här små som växer upp och blir större och starkare än andra. Jag trodde inte det förrän nu”, skriver en annan mamma.

Publisert:

Ämnen i artikeln