Pojken hyllas – för sin fina gest till mannen

Hjälpte äldre med att bära kasse

avMalin Wigen

Efter att pojken fångats på bild när han bär en äldre mans kasse hyllar tusentals personer honom.

En skolpojke, som än så länge är okänd, har vunnit tusentals hjärtan efter att att en bild på honom delats i sociala medier. Emma Cope, 28, bevittnade när pojken gick fram till en äldre man och frågade om han behövde hjälp med att bära kassen. Den äldre mannen, som ska ha sett överraskad men lättad ut, ska ha tackat ja. Sedan gick de två långsamt sida vid sida, den äldre mannen och pojken bärandes på kassen och sin egna ryggsäck. Händelsen utspelade sig i Kingstanding i Storbritannien.

Foto: Facebook
Pojken fångades på bild när han hjälpte mannen.

Emma Cope som inte bara sett utan även hört konversationen blev rörd och fotade händelsen och la ut bilden på sin Facebooksida för att dela med sig av pojkens godhjärtade gärning. 

– Jag kunde bara inte tro mina ögon, jag var tvungen att ta en bild, säger hon till Daily Mail.

Föräldrarna till den här unga mannen ska vara stolta då de uppenbarligen uppfostrat en artig och omtänksam pojke”, skriver hon i inlägget och får medhåll av flera andra. 

Över 46 000 personer har gillat bilden och över 22 000 har delat den. ”Det här gav mig en tår i ögat”, skriver en person. En annan skriver ”En sann gentleman, bra jobbat” och en tredje person skriver ”På tiden att man får läsa om hur generösa unga kan vara. Det visar att alla inte är elaka vilket man brukar läsa om i nyheterna”.

ARTIKELN HANDLAR OM