PRESENTERAS AV

Överraskningen efter sommarlovet: Harry Potter-klassrum

GODA NYHETER

När eleverna kom tillbaka till Evergreen Middle School i Hillsboro i Oregon hade deras lärare Kyle Hubler bjudit på en rejäl överraskning.

– Jag älskar ”Harry Potter” för hur mycket böckerna betydde för mig som barn. Det kan vara tufft att vara liten ibland, säger han till Huffington Post.

1 av 4 | Foto: Kyle Hubler
Hufflepuff, Ravenclaw och Gryffindor. Utanför bild: Slytherin.

Sorteringshatt, fjäderpennor, kvastar och de klassiska emblemen från trollkarlsskolan Hogwarts fyra elevhem. Det var bara en bråkdel av vad som mötte eleverna på Evergreen Middle School i Hillsboro efter sommarlovet.

Foto: Kyle Hubler
Hogwarts välkända emblem på väggen.

Kyle Hubler som jobbat som lärare i staden i delstaten Oregon i fyra år ville bjuda på något extra. 70 timmar tog det att färdigställa klassrummet – och motivet var självklart.

– Jag älskar ”Harry Potter” för hur mycket böckerna betydde för mig som barn. Det kan vara tufft att vara liten ibland – det fanns tillfällen när jag kände mig konstig och som att jag inte tillhörde någon grupp. Att läsa böckerna var ett sätt att fly det och känna att jag hörde hemma någonstans, säger Hubler till Huffington Post.

Foto: Kyle Hubler
Även lärarens arbetsrum har fått ny inredning.

”Sprang runt för att se alla detaljer”

De flesta av dekorationerna är från början Hublers egna, som han köpt på sig genom åren. Nu får eleverna ta del av dem varje dag istället – och deras reaktion var obetalbar.

– De sprang runt överallt i rummet för att se alla detaljer och ropade på sina kompisar så att de också skulle se allting, säger han.

För fler liknande historier – följ Goda nyheter på Facebook

ARTIKELN HANDLAR OM

Oregon