Danny gav en solros till en gråtande kvinna: ”Det förändrade mitt liv”

1 av 2 | Foto: Privat
Danny Wakefields fantastiska historia har delats av tiotusentals.
GODA NYHETER

Amerikanske Danny Wakefield köpte en solros till sin dejt.

Men så ångrade han sig och bestämde sig för att ge den till en kvinna han mötte på vägen.

Nu har hundratusentals berörts av hans fantastiska historia.

Danny Wakefield bor i Seattle i den amerikanska delstaten Washington. Han skulle gå på en dejt med en som han var intresserad av och köpte därför med sig en solros till denne. Men så kvällen innan fick han kalla fötter och var rädd att det skulle vara för påstridigt. Då kom han på att han lika gärna kunde ta med den och ge den till någon på vägen till jobbet. Det som hände sedan fick honom att skriva ett inlägg gillats av över 200 000 och spridits av nästan 100 000.

”När jag satt och drack min kopp kaffe på mitt vanliga fik så jag en kvinna sitta och läsa medan tårarna sakta rann nedför hennes ansikte. Det kändes som det fanns en magnet i solrosen som drogs till henne. Jag visste där och då att hon var den som skulle få den av mig” skriver han.

Kvinnans historia överrumplade honom

När han kom fram till bordet ursäktade han sig och förklarade att han hade tänkt ge solrosen till en som är speciell för honom men att det inte fungerade. Han kände dock att kvinnan var lika speciell och han ville att hon skulle få den. Men innan han hann räcka över den kastade sig kvinnan i hans armar medan tårarna sprutade och började berätta om varför hon satt där och grät.

”Hennes fästman hade precis dött veckan innan, bara månader innan de skulle gifta sig. På deras första dejt hade han gett henne en solros och från den dagen hade han alltid köpt solrosor till henne, aldrig vanliga rosor, eftersom hon var ljuset i hans liv”.

Danny: ”Du vet aldrig hur en gest kan förändra någons liv”

Danny säger att hennes fästman genom honom kunde berätta att hon alltid kommer att vara det. Efter händelsen var Danny oerhört rörd.

”Jag är omskakad och känner mig sårbar. Du vet aldrig hur en enkel gest, som att ge någon en billig blomma, kan förändra både någon annans och ditt liv. Livet handlar om att ge och finnas där för andra och jag utmanar er alla att hitta ett sätt att göra någon annans liv lite ljusare i dag. Du vet aldrig hur det kan påverka dem”.

ARTIKELN HANDLAR OM

Seattle

USA