PRESENTERAS AV

Pappans bild på dotterns första åktur får alla att skratta

1 av 2 | Foto: Pappan fick sig ett gott skratt när han såg dotterns min.
GODA NYHETER

Ryan från USA fick sig ett gott skratt när han fick se bilden på sig och sin dotter efter en åktur på nöjesparken. Nu gör bilden på hennes ansiktsuttryck succé.

– Jag hoppades att folk skulle uppskatta den lika mycket som vi gjorde, säger han till Huffington Post.

I slutet av november var Ryan Dunalp, från Tennesse i USA, på nöjesparken Disney World med sin ettåriga dotter Poppy. De tog sig an hennes första attraktion någonsin på stället och hon verkade ta sig igenom det galant.

– Jag tyckte att hon tog det jättebra, säger han till Huffington Post.

Njöt inte som han trodde

Men när han sedan fick se en bild på dotterns min så insåg han att hon inte njöt hela åkturen.

Foto: Skärmdump

Både han, resten av familjen och vänner kunde inte sluta skratta åt hennes ansiktsuttryck. Han delade bilden på sin Facebook och i forumet Reddit med texten: ”Jag njöt nog mer av min dotters första åktur än vad hon själv gjorde”. Och bilden blev snabbt en succé.

– Jag hoppades att folk skulle uppskatta den lika mycket som vi gjorde.

Han nämner att han hållit koll på kommentarerna ifall det skulle dyka upp några elaka, men de flesta verkar älska bilden.

”Trodde åkturen skulle vara lugn”

Ryan berättar att den attraktion de åkte var inspirerad av filmen Frozen och att man satt i en slags båt.

– Det finns alltid en liten bävan när man ska ta sitt barn på den första åkturen, men denna var en attraktion var för alla åldrar och det fanns inga restriktioner  – så jag tänkte att det skulle vara en lugn åktur där man kunde se karaktärer från filmen, förklarar han för Huffington Post.

Ryan minns ögonblicket när bilden togs och berättar att Poppy, som vanligtvis är avslappnad, satt och tittade runt på allt.

– Sedan kom vi till en mörk del av åkturen och jag var beredd på att det skulle bli ett fotoögonblick, därför lyfte jag min arm. När det är mörkt brukar hon ha vidöppna ögon och jag tror att just det, tillsammans med blixten och den plötsliga accelerationen för det lilla fallet, skapade ansiktsuttrycket.

”En rolig familjehistoria”

Poppy ska ha skrikit till av överraskning men ska sedan varit helt bra igen, hon var alltså inte skräckslagen eller liknande.

Idag är hon är hon lite för ung för att kunna uppskatta humorn men Ryan ser fram emot att dela med sig av bilden med henne i framtiden.

– För när allt kommer omkring, så tror jag att det blir en rolig familjehistoria som vi kan berätta för henne – att hon var internetkändis en gång i tiden, säger han till Huffington Post.