Här kommer Oliver ut – för sin lillebror

GODA NYHETER

Bloggaren Oliver valde att filma när han berättade för sin lillebror Alfie att han är homosexuell. Nu hyllar tusentals femåringens reaktion, skriver Independent.

Oliver Potter från Storbritannien driver en Youtubekanal med över 6 000 följare. I början av veckan lade han upp en video där han filmat tillfället då han berättar för lillebror Alfie att han är homosexuell.

Klippet har setts över 360 000 gånger. När Oliver frågar Alfie vad han skulle tycka om han gifte sig med en man vänder sig femåringen om med ett stort leende läpparna.

– Om du skulle gifta dig med en man skulle det vara så coolt. Jag såg en film där en man var kär i en man och alla sa att det var så coolt, säger han i videon.

”Kärlek betyder kärlek”

Den bit i klippet som många tittare fäst sig allra mest vid är när Alfie förklarar hur han tänker sig att det ska gå till om storebror vill skaffa barn.

– När du får ett barn så får du de som har blivit borttappade. Kärlek betyder kärlek. Du får vara vad du vill vara, det finns ingen plats för hat, säger Alfie.

Oliver beskriver hur stolt han är över sin lillebror i videobeskrivningen. Och i kommentarerna är det många som stämmer in i hyllningskören.

”Jag hoppas jag får en son som honom, han har mer förstånd än de flesta i den här världen”, skriver bland annat en person.

För fler liknande historier – följ Goda nyheter på Facebook

ARTIKELN HANDLAR OM

Hbtq