Firar 23 år som gifta – trotsade hånen

avClaes Olsson

GODA NYHETER

När Maryanne och Tommy Pilling gifte sig var det flera som var skeptiska. Trots hånen firar de nu 23 år som gifta.

– Deras äktenskap är som en saga och de är det lyckligaste paret jag vet, säger Maryannes mamma Linda i podcasten Committed.

Det brittiska paret Maryanne Pilling, 46, och Tommy Pilling, 60, har båda Downs syndrom. När de förlovade sig för 25 år sedan var det många som var skeptiska, skriver Daily Mirror.

– De sa att det var motbjudande och att de inte borde tillåtas att gifta sig. De sa också att det aldrig skulle hålla, säger Maryannes mamma Linda Martin i podcasten Comitted.

Nog höll det. Nu firar paret 23 år som lyckligt gifta.

1 av 3 | Foto: Facebook/Maryanne and Tommy
Paret träffades på jobbet.

”Så äkta”

Paret gifte sig i juli 1995 i Essex i Storbritannien. Tillsammans lagar de mat, går på konserter och spelar fotboll. Linda Martin är glad över att hon vägrade sätta stopp för sin dotters kärlek.

– Jag önskar att jag hade funnit en kärlek som denna i mitt liv för den är så ärlig. Den är så äkta och det är väldigt vackert, säger hon i podcasten.

Kärlek vid första ögonkastet

Maryanne och Tommy träffades genom jobbet 1990 – och de beskriver det som kärlek vid första ögonkastet. Resten är historia.

– Deras äktenskap är som en saga och de är det lyckligaste paret jag vet. Jag tror att de flesta av oss kan lära sig ett och annat från dem, säger Linda Martin i podcasten.

Läs mer på deras Facebooksida.

5 saker som gör dig lycklig 00:46
ARTIKELN HANDLAR OM