PRESENTERAS AV

Bar kostym när han mötte sin systerdotter – av en fin anledning

Foto: Twitter
Grant gör succé efter sitt första möte med sin systerdotter.
GODA NYHETER

18-årige Grant Kessler, från USA, kallas för ”årets morbror” efter att hans första möte med systerdottern uppmärksammats, skriver Huffington Post.

Att välkomna en ny familjemedlem kan kännas stort för närstående. Och någon som slog på stort vid det ögonblicket var 18-årige studenten Grant Kessler som bor i Ohio i USA.

När han skulle träffa sin systerdotter för första gången satte han på sig kostym, slips, och en fin klocka. Hans 16-åriga syster Iris, som var med honom i väntrummet på sjukhuset, la upp en bild på Twitter på sin uppklädda bror.

Min syster ska föda och min bror dök upp på sjukhuset i kostym för att ”det första intrycket är viktigt”, skriver hon i sin Tweet.

Hundratusentals personer hyllar Grant och hans val av outfit. Folk kallar hans handling ”fin” och ”gentlemannamässig” – och har utnämnt honom till ”årets morbror”.

Enligt Iris är det här typiskt hennes bror.

– Grant har en väldigt cool personlighet. Han är en sådan som man får respekt för när man träffar honom första gången, och han gillar att bli omtyckt, säger hon till Huffington Post.

Grant har själv berättat om hur han tänkte när han skulle träffa Carter, som hans systerdotter heter.

– När Carter blir äldre, så vill jag att hon ska kunna titta tillbaka på bilderna från när hon föddes och se vilken respekt och uppmärksamhet hon fick den dagen. Att jag bar kostym är en liten del av det, tror jag, säger han till lokala tv-kanalen NBC4i.

Iris tror att historien har ett bra budskap.

– Jag hoppas att folk kan se att det inte krävs så mycket att göra folk omkring en glada. Och att man ska fortsätta med att sprida kärlek för att göra någon annans dag, säger hon till Huffington Post.

Och hur det första mötet mellan morbror och systerdotter blev? Det såg ut att gå bra – ”ömsesidig respekt” skriver Iris i ytterligare en tweet,

ARTIKELN HANDLAR OM