PRESENTERAS AV

Skildes åt vid födseln - här möts systrarna för första gången

GODA NYHETER

Tvillingsystrarna separerades vid födseln och adopterades av två olika familjer och har inte vetat om varandras existens förrän nyligen.

Nu har de tioåriga enäggstvillingarna träffats för första gången i Good Morning America.

Foto: Good morning America
Audrey Doering och Gracie Rainsberry träffas för första gången i Good morning America.

Enäggstvillingarna Audrey Doering och Gracie Rainsberry, 10, har levt hundratals mil ifrån varandra sedan födseln, då Audrey adopterades av en familj i Washington och Gracie till Wisconsin.

Men för ett tag sedan kom Audreys mamma Jennifer Doering över en bild på sin dotter bredvid en flicka som såg precis ut som henne. Och förstod att hennes dotter hade en tvillingsyster.

– Så fort jag hade den bilden så blev jag desperat att få reda på mer om vem det andra barnet var. Det var otroligt. Jag menar, det här är saker du läser om. och nu, hur kan det de finnas två av dem? säger hon.

Foto: Faksimil Twitter

Snart nog hittade hon Gracies mamma Nicole Rainsberry på Facebook.

Audrey berättade för ABC News att hon hade önskat sig en syster i julklapp, så hon trodde att hennes föräldrar skämtade med henne när de berättade att hon hade en tvillingsyster.

Men när de väl träffas, för allra första gången, förstår hon att hennes önskan har slagit in. Och det blev ett överväldigande möte.

– Det kändes som om det var något som saknades, nu är allt komplett, säger Audrey.

För fler liknande historier – följ Goda nyheter på Facebook