Friade med hjälp av hemlösa katten

1 av 3
GODA NYHETER

Jerad och Kat blev förälskade i kattungen som de träffade på ett katthem. Så de bestämde sig för att adoptera den – och när Kat kom för att hämta upp den bar den ett oväntat meddelande till henne, skriver The Dodo.

Jerad Forsyth och Kat Woodley har varit tillsammans sedan 2014, när de träffades på en blinddejt. Under hösten har de lärt känna katten Gandalf som bodde på ett hem för hemlösa katter utanför Buffalo i USA.

Jerads mamma har varit med och tagit hand om katten, så hon presenterade Gandalf för paret.

– Vi lärde känna honom och blev förälskade, säger Kat till The Dodo.

Friade med katten

Så en dag skulle de bege sig till katthemmet för att hämta upp den nya familjemedlemmen. Men Kat hade ingen aning om att Jerad varit ute i förväg – och försett kattungen med ett hemligt budskap.

"Vill du gifta dig med mig?", stod det runt Gandalfs hals när Kat lyfte upp honom. Och eftersom Kat hade blivit lurad till att tro att de skulle filmas till en reklamfilm för att adoptera katter fanns det kameror på plats – som fångade hela förloppet.

Hennes svar? Det blev självklart ett ja.

Leker med hunden

Under tiden som frieriet pågick höll sig Gandalf hårt i Kats axel – säkert glad för deras skull men också sugen på att få komma hem till sin nya bostad.

Och där trivs han numera strålande.

– Han trivs fäldigt fint, och leker han mycket med vår hund Seamus, säger Kat.

ARTIKELN HANDLAR OM

USA

Husdjur

Katter