PRESENTERAS AV

Junior har världens skönaste frisyr

GODA NYHETER

Vissa bebisar har inget hår. Vissa har lite hår. Sedan finns bebisar som Junior.

Bara åtta veckor gammal har han hår som andra bara kan drömma om, skriver Mirror.

Foto: Alla, även mamma Chelsea, är fascinerad av sitt barns fantastiska hårväxt.

För två månader sedan födde brittiska Chelsea Noon, 32, sitt tredje barn – Junior. Och när hon fick syn på barnets huvud blev hon väldigt förvånad, på hans huvud fanns en redig kalufs.

– När han föddes var håret rätt tjockt men alla sa att det skulle sluta växa och att mycket skulle ramla av. Men än så länge har han inte tappat något alls – och det växer rätt ut, inte ned, säger Chelsea Noon till Mirror.

Alla säger: ”Herregud, titta på håret”

Tack vare sitt fantastiska hår har Junior fått smeknamnet Baby Bear. Och det är många som fascineras av hans hårväxt. Chelsea säger att varje gång hon är i affären för att handla måste hon stanna flertalet gånger och prata med främlingar som knappt kan tro sina ögon.

– Shoppingturen som vanligtvis tar mig 40 minuter tar nu två timmar. Alla stannar och säger: ”Herregud, titta på bebisens hår”. Även läkarna är förvånade och säger att de aldrig har sett en bebis med så mycket hår.

”Som en sockervaddsboll”

Turligt nog för Junior är Chelsea utbildad frisör och vet hur hon ska ta hand om barret. Men hon planerar ingen klipping inom en snar framtid.

– Jag vill se hur långt håret faktiskt kan bli. Men jag vet inte vad det här håret kommer från – det är som en stor sockervaddsboll, säger hon.