Gifte sig med sin bästis – efter 20 år

GODA NYHETER

Redan i förskolan var Matt säker på sin sak – han skulle gifta sig med bästisen Laura. Och 20 år senare blev drömmen verklighet, skriver Huffington Post.

1 av 2 | Foto: Facebook
Matt och Laura i förskolan...

Laura Scheel och Matt Grodsky har varit med om något som många kanske drömt om, men som sällan blir verklighet. Det gifta paret träffades nämligen redan i förskolan.

Då bodde de i amerikanska Phoenix. Som barn lekte de på lekplatsen tillsammans. Och redan då påstår Matt att han gjorde allt för att imponera på henne – och berättar att han redan då sa till klasskompisarna att han och Laura skulle gifta sig en dag.

Laura intygar att hon har fina minnen från dagarna på lekplatsen.

– Vi gjorde nästan allting tillsammans. Vi hade så himla roligt ihop, säger hon till Huffington Post.

1 av 2 | Foto: Facebook
Nu och då.

Drömmen gick i uppfyllelse

De gled från varandra i grundskolan, när de hamnade på olika skolor. Men första året i gymnasiet kom Matt över Lauras telefonnummer från en gemensam kompis. Han bestämde sig för att fråga om hon ville gå ut med honom.

– Jag var tveksam först, men sen hade vi jätteroligt, säger Laura.

Och inom två veckor var de tillsammans. Sedan dess har de hållit ihop – och i maj 2015 gick Matt ner på knä utanför förskolan där de träffades en gång i tiden. Idag är de gifta. Matts barndomsdröm har gått i uppfyllelse.

– Hon blev chockad när jag friade, och sen sa hon ja. Då andades jag ut, säger Matt till Huffington Post.

ARTIKELN HANDLAR OM

USA

Phoenix