PRESENTERAS AV

Ensamstående mamman kom till skolan utklädd till man

Foto: Facebook
Mamman hyllas för sitt föräldraskap.
GODA NYHETER

Den ensamstående mamman Whitney Kittrell från USA säger sig vara både mamma och pappa åt sin son – vilket hon visade tydligt nyligen under ett evenemang. Nu hyllas hon av hundratusentals, skriver lokala tv-kanalen ABC7.

När Whitney Kittrell, från Utah i USA, blev ensamstående mamma för sedan tre år tillbaka gav hon sig själv ett löfte.

Jag gav mig själv löftet att jag skulle göra allt som stod i min makt, även om det betydde att jag lämnade min bekvämlighetszon för att kunna ge mina barn samma liv och upplevelser som andra barn”, skriver hon i ett Facebookinlägg.

Det löftet har hon levt efter sedan dess – och det visade sig särskilt mycket nyligen. Hennes son kom nämligen hem från skolan med en inbjudan till en frukosttillställning vid namn ”pappor och munkar”. Det högg till i Whitneys hjärta och hon frågade om han ville gå dit med sin morfar. Men det ville inte sonen – han sa att han ville ha med henne då hon både är hans mamma och pappa.

Så på onsdagsmorgonen, när evenemanget skulle äga rum, satte Whitney på sig sina ”bästa pappa-kläder”. Det innebar en hatt, t-shirt, pösiga byxor och påmålat ansiktshår.

”Kommer aldrig glömma den här dagen”

Hon erkänner att hon skämdes lite i sin outfit men att hon inte kunde låta bli att le när sonen presenterade henne för hans kompisar. Även till dem sa han att han tagit med henne för att hon både är hanns mamma och pappa.

När Whitney lämnade tillställningen sprang hennes son efter henne, kramade henne hårt och viskade i hennes öra:

Mamma, Jag vet att du alltid kommer att finnas där och göra allt för mig. Tack. Jag älskar dig.” Med de orden gav han henne en puss på kinden och rusade tillbaka till sina vänner.

Jag hoppas att han kommer ihåg den här dagen för jag kommer aldrig att glömma den eller hans fina ord”, avslutar hon sitt Facebookinlägg.

Hennes berättelse har berört personer runt om i världen och inlägget har fått över 200 000 gillamarkeringar och över 100 000 delningar. ”Du är en fantastisk mamma” skriver någon och en annan skriver så här: ”Det här gjorde mig tårögd. Bra av dig, som är en fantastisk mamma och en grymt bra pappa”.

För fler liknande historier – följ Goda nyheter på Facebook

ARTIKELN HANDLAR OM