PRESENTERAS AV

Här ansluter sig alla pappor till baletten

Foto: Philadelphia Dance Center
GODA NYHETER

En dansskola i amerikanska Philadelphia har blivit riktigt populära sedan de fick alla pappor att dansa balett med sina döttrar på alla hjärtans dag.

Philadelphia Dance Center i Philadelphia har blivit uppmärksammad på sociala medier sedan de bjöd in alla pappor att gå en balettkurs med sina döttrar på alla hjärtans dag. Och papporna var inte sena med att anta utmaningen.

Det var bara för alla fäder att dra på sig balettkjolarna och öva på att göra pliéer och piruetter. Danslektionen filmades och tre videor publicerades på danscentrets Facebook. Redan samma kväll hade de haft över tio miljoner visningar.

”Jag kan inte tacka dessa gentlemän tillräckligt för att de har gjort denna dag så speciell!!! Tack, Tack!!! Glad Alla hjärtans dag”, skrev danscentret på sin Facebooksida.

Det var inte bara papporna som blev inbjudna till en danslektion med barnen. Självklart fick alla mammor också ta sig en svängom, men där var det hiphop som gällde.

”Det är verkligen en familjemiljö och vi ville dela med oss av vad vi gör i dansklasserna med de föräldrar som kommer för att titta på. Det var bra att lära föräldrarna det som vi lär deras barn”, säger Tom McIntyre som äger dansstudion.

För fler liknande historier – följ Goda nyheter på Facebook

ARTIKELN HANDLAR OM