Skaffade likadan frisyr som dottern – efter operationen

GODA NYHETER

Jamie bestämde sig för att ge sig själv likadan frisyr efter att dottern fick raka av sig håret inför en operation, skriver The Mirror.

Tidigare i år fick Jamie Dawn Beckstead se på när hennes dotter Faith gick igenom en behandling mot sin hjärntumör. Enligt läkarna satt tumören på så sätt att den skadade hypofysen som ligger på undersidan av hjärnan – vilken är kroppens viktigaste hormonbildande körtel.

När Faith var tvungen att raka bort hår inför operationen den 22 juli var hon så ledsen att mamman bestämde sig för att ge sig själv en likadan firsy. Hon gick hem och kom tillbaka till sjukhuset med hår som matchade dotterns.

”Varje superhjälte behöver en sidekick”

De la senare upp en bild på sig själva – med sitt matchande hår. Bilden delades på Facebooksidan Love That Matters och tusentals hyllar både Faith och mamman.

Varje superhjälte behöver en sidekick som lyfter upp dem, dammar av dem och får dem att känna sig starkare än någonsin”, står det i inlägget.

Dessutom är det många som själva gjort liknande operationer som delar med sig av sina upplevelser och bilder på sina ärr.

Håll ut Faith! Imorgon är det två veckor sedan jag genomgick min andra operaton mot min hjärntumör. Håret kommer att växa tillbaka söta flicka! Hoppas att du mår nättre och och är på bättringsvägen! Gud välsigne dig, skriver någon.

Följ oss på Facebook!

ARTIKELN HANDLAR OM