Goda nyheter

Här köper tjejerna milkshake – utan att kliva av hästen

Av: 

Babs Drougge

GODA NYHETER

Linda och Matilda från Vårgårda var ute på långritt när de blev sugna på milkshake.

Då gled de helt enkelt igenom McDonalds drive in – ridandes på hästarna.

Folk har gett sig på liknande stunter förut – senast i helgen berättade Aftonbladet om en man i Storbritannien som nekades vid McDonalds drive in när han kom ridandes och ville ha mat.

Linda Johansson, 30, och kompisen Matilda Ingemarsson från Vårgårda fick dock exemplarisk service när de skulle beställa en milkshake från hästryggen.

– De frågade om vi skulle ha hjälp med att trycka in koden, det var lite svårt att nå, men de tyckte nog att det var väldigt roligt. Det var några som stod ute på baksidan och såg när vi kom och de skrattade redan då, säger Linda Johansson.

Det var på lördagen som de två vännerna hade varit ute på en lång ridtur, och bestämde sig för att rida förbi och ta en shake.

– Vi red dit och skulle beställa, men det var lite svårt för det plingade lite mycket och hästarna ville inte stå still. Men det gick, efter många om och men, och kompisen köpte en milkshake.

Det största problemet de stötte på var dock höjden på kortterminalen, som inte var anpassad efter ryttare.

– De borde skaffa en höj- och sänkbar kortterminal bara, säger Linda Johansson.

Kommer du att göra om det?

– Kanske lite senare. Vi sa att vi skulle komma ett lite större gäng nästa gång, med lite fler hästar, men vi får nog låta dem hämta sig lite först tror jag, säger Linda Johansson och skrattar.

ANNONS EXTERN LÄNK

Kvällens hetaste match på Oddset: Nederländerna–Österrike i EM. Den som vet mest vinner mest. Till Oddset. | Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

LÄS VIDARE

Man försökte beställa på Mcdonalds drive-through – på sin häst

ÄMNEN I ARTIKELN

Goda nyheter

Vårgårda

McDonalds

Hästar