PRESENTERAS AV

Axel gav present till polisen – hyllas på Facebook

Foto: Privat
Axel ger presenter till rättsväsendet – hyllas på Facebook av polisen.
GODA NYHETER

Axel Holm, 20, satsade en hel termin på att göra en present till utryckningspolisen i Kalmar. Nu hyllas han på sociala medier för sitt initiativ, skriver Barometern.

Det var i måndags som Axel Holm i Kalmar tog sig till polishuset för att lämna över en present han hade jobbat med i skolan. I en hel termin har han lagt sin tid på att göra ett bilbord till polisen, som Barometern berättade om först.

– Jag ville göra det, så då gjorde jag det.

Anna Kajbjer, Axels lärare på gymnasiesärskolan i Kalmar berättar att Axel har gjort liknande presenter tidigare. Dels en bricka i mosaik till ambulanspersonalen och en tavla på en brandbil till brandmännen i Kalmar.

– Det här har ju blivit jättestort på Facebook och det är flera tidningar som har ringt under dagen för att prata med Axel. Första gången blev han så nervös att han la på, berättar hon.

”Det är en hobby”

Axel säger i sin tur att det här är lite utav en hobby men att han inte riktigt vet vad han ska göra för present härnäst.

– Jag har ingen aning vem jag ska ge den till, det får vi se, säger Axel.

På polisstationen blev bordet varmt välkomnat och placerades i utryckningspolisernas fikarum på momangen.

”Tack till dig Axel, ett speciellt bord från en speciell kille!”, skriver poliserna i ett inlägg på Facebook, där Axel nu hyllas för sitt initiativ.

För fler liknande historier – följ Goda nyheter på Facebook

ARTIKELN HANDLAR OM