Skadades i bilolycka – här bär mannen henne till altaret

1 av 4 | Foto: Facebook/Sarah Grace Photography
Bilden från bröllopet sprids nu som en löpeld över nätet.

avMalin Wigen, Nathalie Mark

GODA NYHETER

Bara veckor innan sitt bröllop skadades Hannah Patterson svårt i en bilolycka.

Men inget kunde stoppa hennes stora dag.

Nu sprids bilden där hennes man Stuart bär henne till altaret över nätet, skriver Independent.

Kanadensiska Hannah Patterson var med om en allvarlig bilolycka bara några veckor innan hon skulle gifta sig med sin man Stuart. Och trots att Hannah skulle behöva sitta i en rullstol på bröllopsdagen vägrade de låta något stå i vägen för deras stora dag.

”Kunde inte hindra parets kärlek”

En av de som dokumenterade bröllopsdagen var fotografen Emily Harris. Hon gjorde en video från bröllopet som hon senare la upp på videotjänsten Vimeo. I den syns hennes pappa föra fram henne till altaret och halvvägs fram går hennes man emot henne, lyfter upp henne från rullstolen och bär henne i sin famn ändra fram.

”Emily, tack för att du kunde föreviga vår dag i den här underbara filmen” skriver Hannah själv i en kommentar till videon.

Fotografen Sarah Grace fick även hon en bild av ögonblicket och delade med sig av den på sin Facebooksida. Enligt henne var det en av de mest känslosamma ögonblicken hon fotat.

”Trots att bruden varit med om en hemsk olycka fem veckor innan bröllopsdagen så kunde det inte hindra det här parets kärlek till varandra”.