Helena, 34, efterlyste främmande snygging – fick nobben

avMiriam Bratt

Publicerad:
Uppdaterad:

Under en förvirrad löptur i Sundsvall träffade Västeråsbon Helena Johansson, 34, på en snäll man som visade henne vägen till Sidsjön.

Nu har hon efterlyst snyggingen i sociala medier – och fått nobben.

”Tyvärr var han redan i en lycklig relation”, meddelade hon efter att jakten fått ett snopet slut.

När 34-åriga Helena Johansson från Västerås var på arbetskonferens i Sundsvall i måndags passade hon på att ge sig ut på en joggingtur. Men det tog inte lång tid innan hon sprungit vilse, skriver Sundsvalls Tidning.

När hon var på Sundsvallsbron kom en man gående i shorts och solglasögon. Helena passade på att fråga om hjälp – och hjälp fick hon.

– När jag gick därifrån sedan tänkte jag “fasen jag skulle ha frågat efter numret”. För han var ju jättetrevlig, säger Helena till Aftonbladet.

”Söker dig snygga kille”

Men trots att hon inte kommit sig för att fråga om främlingens nummer stod hon inte handfallen. Efteråt gick hon in på Facebook och skrev:

”Söker dig snygga kille som så snällt förklarade vägen till Sidsjön.”

1 av 2 | Foto: Privat

Och responsen lät sig inte dröja. Helenas inlägg fick över 1 000 delningar och i kommentarsfältet hjälptes folk åt att försöka hitta den främmande mannen som ska vara ungefär 1.85 centimeter lång, mörkhårig och ha skäggstubb.

Helena: Kärlek behövs

När Aftonbladet pratade med Helena, som är process- och systemspecialist på Mittmedia, var hon förvånad men glad över den spridning inlägget fick.

– Det behövs fasen lite sagor och lite positiv kärlek som sprids också. Det är så himla roligt att det är så många som vill hjälpa till. Det är helt underbart.

Senare på torsdagskvällen fick sagan sitt slut. Det blev snarare snopet än lyckligt.

Mannen gav sig till känna och meddelade att han levde i ett lyckligt samboförhållande.

”STORT TACK till alla som har engagerat sig i min lilla kärleksjakt! All kärlek till er. Tyvärr var han redan i en lycklig relation. Synd för mig och grattis till den tjejen ;-)”, skrev Helena Johansson på Facebook.

Följ Goda nyheter på Facebook

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM