Skottland

Skickade brev till sin döda mamma – fick svar

Av: 

Eneida Berisha

GODA NYHETER

Fyraåriga Ella Lennon från Skottland ville skicka en Mors dag-hälsning till sin mamma Jennifer i himlen. Några dagar senare damp ett brev ned i brevlådan – från oväntat håll.

Efter att Jennifer Lennon kämpat med cancer i fyra års tid gick hon bort förra året och lämnade efter sig fyraåriga dottern Ella. Årets Mors dag var den första Ella spenderade utan sin mamma och hon ville därför skicka en hälsning till henne dagen till ära, vilket Daily Mail tidigare uppmärksammat.

”Till mamma i himlen, glad mors dag. Jag älskar dig, Ella” stod det på hennes handskrivna kort. Hon hade dessutom skickat en teckning från filmen ”Dumma mig” där hon skrivit ”Du är en på minionen för mig, mamma”.

Till familjens förvåning fick de ett nytt brev några dagar senare – från Ellas mamma.

Någon på postkontoret Royal Mail, hade sett och tagit sig tiden att svara på Ellas kort.

”Tittar ner på dig varje dag”

Ellas moster blev så rörd av gesten att hon delade med sig av inlägget på Twitter.

I dag tog sig en vänlig främling från Royal Mail tiden att göra en liten tjej väldigt glad. Hennes ansikte lös upp med ett stort leende. Jag kan inte tacka dig nog!” skrev hon i sitt inlägg, som fick stor spridning.

På kortet som damp ned i brevlådan, med avsändaradressen ”Mamma, Änglavägen 1” stod det:

Till min fina Ella. Tack så mycket för ditt speciella Mors dag-kort. Du är en på minionen för mig och jag älskar dig otroligt mycket. Miljoner, miljarder, triljoner – så mycket älskar jag dig”.

Du kommer att växa upp och bli en väldigt smart och speciell tjej och jag är så stolt över dig. Även om jag är i himmelen tittar jag ner på dig varje dag. Massor av pussar och kramar, mamma”.

ANNONS EXTERN LÄNK

Missa inte: Den nya muminmuggen för 2021 finns hos Cervera – förhandsboka här!

Cervera

Publisert:

LÄS VIDARE

Jonah, 11, virkar och samlar in pengar till sitt gamla barnhem

ÄMNEN I ARTIKELN

Skottland

Royal Mail

Mors dag