Här är kärleksbilden som gör enorm succé

GODA NYHETER

Lucinda och Murphys förlovningsbild har blivit en gigantisk viralhit – och visar att det aldrig är för sent att hitta kärleken, rapporterar WKRG.

Murphy Wilsons fru dog 2013. Då hade de varit gifta i 41 år, och änkemannen hade inga planer på att träffa någon ny. Men han fortsatte gå till kyrkan på samma stället år efter år, och under en fyraårsperiod brukade han stöta på Lucinda Myers där varje vecka.

De hade aldrig något längre samtal. Men när Murphy missade ett par lördagar där började Lucinda undra – och när han kom tillbaka frågade hon honom något speciellt.

– Jag sa att jag inte hade sett hans vackra leende på ett tag, säger hon till WKRG.

Foto: Instagram

Gifter sig i sommar

Sedan började de dejta i april 2017. Och två månader senare ställde Murphy frågan som han varit säker på att han ville ställa sen de började träffas – om Lucinda ville gifta sig med honom.

Nu är datumet satt till den 29 juli i år.

– Jag visste direkt att hon var sänd från ovan. Hon har gett mig balansen i livet tillbaka, säger han.

Inte nog med att de båda träffat kärleken och ska gifta sig. Dessutom har deras förlovningsbild blivit en supersuccé på nätet – och fått över 30 000 gillamarkeringar på Instagram på bara några dagar.

– Det var fotografen (Gianna Snell) som tog med sig skylten och föreslog det. Så hon sa åt mig att hålla upp den och vara riktigt glad – och det var inte direkt svårt, säger Murphy.

ARTIKELN HANDLAR OM

Kärlek

USA