Hotellchef lottar ut weekend – till den som kämpar

avJonna Claesson

Foto: TT

När hotellchefen Sarah Böhlmark såg programmet Sofias änglar, blev hon så tagen att hon bestämde sig för att göra en god gärning för någon som har det svårt.

Det var under måndagen som Sarah Böhlmark, hotellchef på Sunlight Hotel i Nyköping, såg programmet Sofias änglar på kanal 5. Hon blev djupt berörd och inspirerades till att göra någonting fint för någon som har det svårt.

– Jag blev så tagen av kvinnans historia i programmet och kunde inte sluta tänka på hur snabbt livet kan vända. Jag kände bara ”Fasen vad illa folk kan råka ut”.

Sarah ville göra något speciellt för den kvinna som inte alltid får ekonomin att gå ihop, eller till de barn som inte fått möjligheten att berätta för klassen om alla dyra sportlovsaktiviteter.

– Det är så många som kan åka på en hotellweekend, inklusive jag själv. Men det är också många som inte kan det och vi på hotellet ville därför unna någon lite lyx.

”Vill bjuda in en familj”

Sarah tog på sig ansvaret att utforma en annons och delade med sig av erbjudandet i Facbookgruppen ”Heja Livet”.

”Vi hade en mängd fina familjer som bodde hos oss under Sportlovet. Dock är det långt från alla som har råd att unna sig denna lyx. Jag vill därför bjuda in en familj som drömmer om en hotellweekend där allt ingår. Lekrum, 25 meters pool, 2 bubbelpooler, middag, frukost och en massa yta för barn att springa runt på. Vi kommer ordna en riktigt lyxig helg för både mamma och barnen. Vem vet, vi kanske tom kan ordna en behandling. Fram till kl 23 ikväll kan ni tipsa om vänner/systrar/kollegor som ni skulle vilja nominera”, skriver hon i inlägget.

Människor är redan i full gång med att nominera varandra i kommentarsfältet och efter klockan 23:00 ikväll ska Sarah försöka hitta en vinnare.

– Det kommer bli svårt. Det kanske blir en hel familj, jag vet inte. Vi vill i alla fall att de ska känna sig speciella.

För fler liknande historier – följ Goda nyheter på Facebook

ARTIKELN HANDLAR OM

Familj

Facebook