Hjälpte döv tonårsflicka – hyllas över världen

Av: Jasmin Lindberg

Publicerad:
Uppdaterad:

En flygvärdinna tog hand om en döv tonårsflicka under ett flyg till New York.

Efter flygningen la tonåringens mamma upp ett inlägg där hon tackade flygvärdinnan för hennes bemötande.

Nu hyllas flygvärdinnan över hela världen.

Tänk hur mycket vänlighet kan betyda för någon annan? Det var något som flygvärdinnan Janna fick erfara efter hennes fina gest under en helt vanligt arbetsdag på Delta Airlines, skriver tidningen Mirror.

En mamma till en 16-årig döv flicka fick reda på hur bra hennes dotter behandlats under en flygning med flygbolaget Delta Airlines. Detta tack vare en godhjärtad flygvärdinna ombord som skrev en fin välkomsthälsning till tonårsflickan.

”Min dotter som är döv flög ensam! Flygvärdinnan gav henne den här lappen under flygningen. Delta Airlines är fantastiskt!”

Fick en handskriven lapp

På den handskrivna lappen som flygvärdinna gav till den döva tonårsflickan stod:
”Hej, god morgon Ashley, mitt namn är Janna och jag kommer att vara din flygvärd under dagens flygning till JFK flygplats, New York.

Ovanför ditt huvud ser du två knappar, en gul som styr läslampan och en stor grå med en person på som du kan använda när du vill kalla på mig och behöver något. I en nödsituation ligger den närmaste utgången bakom dig.

Det är våra utgångar över vingarna. Tveka inte att fråga om du behöver hjälp. Återigen, jag heter Janna och välkomnar dig ombord på vårt CRJ200-flygplan.”

Hyllas genom hundratals delningar

Inlägget som mamman delade på sin Twitter har hyllats över hela världen. Hundratals personer har delat posten och inlägget har gillats av över 2000 personer. Många har också kommenterat och hyllat flygvärdinnan för hennes fina bemötande ombord. Någon kommenterade så här:

”Wow, det som flygvärdinnan gjorde var inspirerande.”

Publicerad: