PRESENTERAS AV

Göran fiskade sällskap i radio – fick napp

Foto: Privat/TT
GODA NYHETER

Göran Igelström, 73, från Slogåsen var trött på att sitta hemma ensam, så han tog tag i saken och ringde in till P4 Dalarnas program Sök & finn i hopp om att finna sällskap.

Det var för fjorton dagar sedan som Göran Igelström ringde in till P4 Dalarnas program Sök & finn och sökte en kvinna. Sedan dess har telefonen ringt i ett, skriver P4 Dalarna.

– Jag tror att jag har blivit lite av en rikskändis, jag blir totalt nerringd av alla fruntimmer, säger han.

Slogåsen ligger ungefär 12 kilometer från Ludvika berättar han, där har Göran bott ensam i snart femtio år.

– Det börjar bli riktigt tråkigt. När jag flyttade hit fanns inget vatten och ingen el, nu finns allt. Till och med en husbil. Det skulle vara roligt om den jag träffar vill åka ut en sväng.

Göran säger att han inte kräver att någon flyttar in, det handlar snarare om att träffas och göra roliga saker tillsammans. Hans pappa och hans sambo är ett bra exempel tycker han.

– Min pappa fyller 96 år och han brukar ta med sig sin sambo ut och åka fyrhjuling. Så, jag skulle vilja säga att jag är i mina bästa år.

Nu har kvinnor från hela Dalarna kontaktat honom men han har redan fått en favorit.

– Hon bor inte långt härifrån. Jag sa att jag var duktig på att fiska men att jag aldrig har fått så mycket napp förr. Hon har blivit så kär i mig utan att se mig på bild så hon får väl slag när hon ser mig. Jag är ju både skäggig och långhårig, hon kanske hamnar på Avesta sjukhus eller något.

För fler liknande historier – följ Goda nyheter på Facebook

ARTIKELN HANDLAR OM

Ludvika