PRESENTERAS AV

Han vill hitta ringens ägare – efter fyra år

Foto: Privat
Den omtalade ringen.
GODA NYHETER

För fyra år sedan var Slavko på semester i Ayia Napa – och hittade en ring bland stenarna på stranden. Nu hoppas han att ”Agnes” ska höra av sig.

– Jag vill inte sälja den, jag vill att den ska komma till rätta, säger han.

Foto: Privat
Slavko med ringen.

Det var för fyra år sedan som Slavko Culibrk och hans fru var på semester i Ayia Napa på Cypern. När de var på väg ut i havet hittade Slavko något på en av de hala stenarna – en ring.

Han plockade upp den och läste. Där stod namnet ”Agnes”, ett datum och en stämpel på ringen som är i guld och silver.

– Jag frågade på hotellet om de hade någon Agnes där, men det hade de inte, säger Slavko.

Han tog med sig ringen hem till Sverige och bestämde sig för att försöka hitta ägaren. Men det har varit svårt. En Blocket-annons gav ingen framgång. Och Slavko använder sig inte av sociala medier.

Inspirerades av Aftonbladetartikel

Men när han läste i Aftonbladet om Ulrika som hittade sin ring som hon tappat bort på semestern tack vare tidningen och Facebook bestämde han sig för att själv göra en efterlysning.

– Jag har försökt leta på Hitta, men det finns så många tjejer i Sverige som heter Agnes, jag kan ju inte ringa alla och fråga. Det kan ju vara ett tyskt namn också.

Nu hoppas Slavko att hans efterlysning ska sprida sig och nå rätt person. De senaste åren har ringen legat i en skål i hans hem medan mysteriet väntat på att få en lösning.

– Det kommer ju folk som vill köpa guld och så, men jag har inte velat sälja. Jag vill att den ska hitta sin rätta ägare, säger Slavko.

Känner du igen ringen? Hör av dig till Aftonbladets reporter.

För fler liknande historier – följ Goda nyheter på Facebook

ARTIKELN HANDLAR OM

Ayia Napa

Guld

Semester