Ingen kom på kalaset – nu räddar internet hennes födelsedag

Kusinen: ”Gör hennes dag underbar”

Foto: Faksimil/Facebook
GODA NYHETER

När Hallee fyllde 18 hade hon bjudit alla sina vänner på kalas – men ingen kom. Till hennes nittonde födelsedag har hennes kusin Rebecca gått ut på Facebook och bett alla som vill att skicka grattiskort till Hallee, skriver brittiska Metro.

Hallee Sorenson från Maine i USA har autism men beskrivs av kusinen Rebecca Lyn som en ”rolig, smart och omtänksam” tjej. När hon fyllde 18 i juli förra året hade Hallee, tillsammans med sin mamma, ställt till med stort kalas. Hon bjöd in alla klasskamrater och väntade ivrigt på en restaurang med tårta till alla – men ingen dök upp.

”Krossade hennes hjärta”

”Inte en enda dök upp. Bilden är från förra året och visar Hallee som firar sin födelsedag helt själv. Min kusin är en underbar kvinna men som alltid kommer ha ett barns sinne så hon var hjärtekrossad och bortom ledsen,” skriver Rebecca om kusinens 18-årsfest.

”Skulle betyda otroligt mycket”

Så till hennes 19:e födelsedag vill kusinen Rebecca att Hallee ska överösas med gratulationer. I ett Facebookinlägg ber hon alla skicka gratulationskort till Hallee.

”Hallee älskar att få brev så det här skulle vara den bästa presenten hon någonsin kan få. Om ni kunde ta några minuter och skicka henne ett kort skulle jag vara evigt tacksam. Det skulle också betyda otroligt mycket för hennes mamma. För som ni kan tänka er är det hjärtskärande att se sitt barn gråta rakt ned i sin födelsedagstårta,” skriver Rebecca på Facebook och syftar på förra årets misslyckade kalas.

Inlägget har delats över 150 000 gånger på bara två dagar, så Halle får med all sannolikhet en finfin 19-årsdag.

Följ oss på Facebook

ARTIKELN HANDLAR OM

Facebook

USA