Dagens namn: Severin, Sören
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG

GODA NYHETER PRESENTERAS AV POSTKODLOTTERIET

Daniel fick äntligen sällskap till balen

17-årige Daniel fick nej från varenda tjej han frågade med till balen – men då klev Kylie in. Tillsammans hade de en underbar kväll och överraskningarna tog aldrig slut.

– Det här är exakt vad en mamma vill se, säger Daniels mamma till Fox5.

När Daniel Rivas, 17, i Las Vegas, äntligen skulle få gå till den stora skolbal han sett framemot i många år sa det stopp. Han frågade flera tjejer om de ville gå med honom, men ingen var intresserad.

Daniel, som har Downs syndrom, hade nästan gett upp drömmen om att få gå på bal. Men då klev Kylie Fronius upp – och bjöd ut honom.

– Jag tänker inte på det som att någon har en funktionsvariation eller är annorlunda. Det handlar bara om en vanlig människa som lär sig saker på ett lite annorlunda sätt, säger Kylie till Fox5. LÄS OCKSÅ Asher nobbades av klädföretaget – gör viral succé

"Vad en mamma vill se"

Daniels mamma Tonya blev överlycklig när hon hörde om Kylies förslag.

– Det handlar inte om att Daniel har en funktionsvariation, utan att hon verkligen inte ser funktionsvarationen. Det här är exakt vad en mamma vill se, säger hon.

Och överraskningarna tog inte slut. För tv-kanalen Fox5, som hört historien, bestämde sig för att hjälpa till. De plockade upp Daniel och Kylie i limousine – och rullade ut röda mattan för paret.

De båda blev överlyckliga.

– Det här är fantastiskt, ropade Kylie när hon såg bilen.

Därefter fick Daniel ett stort stipendium. Och händelsen delades bland annat på Facebooksidan Littlethings, där över 20 000 personer hyllat de inblandade. LÄS OCKSÅ Efterlysningen: ”Hon vill ha en glad kille”

Senaste nytt