Dagens namn: Sibylla
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG

GODA NYHETER PRESENTERAS AV POSTKODLOTTERIET

Har precis fött barn – här är mammans underbara reaktion

Bilden på den nyblivna mamman Kim Guiley, från USA, sprids i sociala medier. Den är tagen precis efter hon fött sitt andra barn.

– Jag trodde aldrig att mitt ansikte kunde se ut så, säger hon till Huffington Post.

När Kim Guiley, från Santa Cruz i USA, var gravid med sitt andra barn var hon helt säker på att hon väntade en flicka. Så när hon väl födde i juli blev hon och hennes man Travis minst sagt chockade – de fick nämligen en pojke.

Fotografen Susannah Gill, som närvarade under förlossningen, lyckades fånga Kims genuint förvånade ansiktsuttryck när hon förstod att hon fött en son. Nu sprids bilden i sociala medier efter att Instagramkontot Birth Without Fair delade med sig av den tidigare i somras.

Både Kim och Travis Guiley har skrattat gott åt fotot.

– Vi kan inte sluta skratta. Jag trodde aldrig att mitt ansikte kunde se ut så. Jag tror inte att jag kan återupprepa det ansiktsuttrycket igen, även om jag skulle vilja, säger Kim till Huffington Post och fortsätter:

– Fotot får mig att skratta för att det visar hur bra jag är på att övertyga mig själv om saker och ting. Det var som om någon sagt till mig att jag definitivt skulle få en flicka – så säker var jag på det.

Fick missfall förra sommaren

Att hon var så säker på att det var en tjej har att göra med att hennes gravidmage såg likadan ut som när hon väntade sin i dag treåriga dotter. Dessutom ville hon inte ha några förhoppningar på att det skulle bli en son, för att undvika att bli besviken. Hon har sedan länge både velat uppfostra en flicka och en pojke.

Kim har redan gått igenom en stor besvikelse när hon fick missfall förra sommaren.

– Det enda jag tänkte var att så länge jag får ett friskt barn så kommer jag bli överväldigad.

Och att hon gick igenom en svår graviditet gjorde inte överraskningen mindre emotionell – en graviditet som hon bestämt skulle vara hennes sista.

– Att få reda på att vi fått en frisk pojke var kulmen på våra förluster och kamp. Det var särskilt gripande då vi visste att han är vårt sista barn.

”Finns få överraskningar i världen”

Susannah Gill har lagt upp flera bilder på förlossningen på sin blogg och Instagram, hon hoppas att andra kan se det vackra i foton på förlossningar. Och hon hoppas även att fler par inspireras till att vänta med att ta reda på sitt barns kön

– Det är så få överraskningar kvar i världen, det känns som om människor tar reda på könet bara för att de kan. Men det är också vackert att vänta. Jag tror att naturen vill att det är så det ska vara, och det är mer kul så, säger hon till Huffington Post.