En sällsynt barbie som är dyr i drift

KOLUMNISTER

Malin Wollin om männens drömkvinna.

Så har den då landat, rykande färsk och het som nygräddad bakpotatis i naket knä. Årets överraskande undersökning om vad män verkligen vill ha när de får önska runt i ring. Drömkvinnan med stort D. D som i Djup klyfta, Djupt intellekt och Djup snippa som helst ska Dofta gott och föda fram välskapta barn.

Kurvig, blond och välutbildad ska hon också vara. Samt ofta gå i högklackat.

Jag är lång, smal, högutbildad och har bra höfter att trycka ut ungar med. Så om jag bara blonderar mig, rullar upp tuttarna och duschar av mig det värsta så kan jag alltså välja och vraka? Då kommer det inte att spela någon som helst roll att jag gasar under täcket precis när Joachim kliver i sängen, att jag frågar om jag är tjock, har lång röv samt om Joachim älskar mig på riktigt så ofta att vi måste öppna ett fönster för att få in nytt syre i huset. Jag är fortfarande en dröm med mina högklackade skor, gnällande trut och mullrande mage.

Den här drömkvinnan, som ju mest påminner om Barbie, finns ju inte, tänker du nu. Men jo, hon finns, hon är bara extremt sällsynt. Och dyr i drift. Och hon ligger bara med Zlatan. Men man ska ju hålla drömmen levande.

Om jag var man skulle jag vilja ha en blandning av Alice Bah, Linda Skugge, Marit Bergman, Birgitta Ohlsson och Martina Haag. Där snackar vi drömkvinna. Henne skulle jag lägga många pengar i baren på att få ”skinka på” som en kollega uttrycker saken.

92 procent av de svenska männen vill ha en blandning av Victoria Silvstedt, Carolina Gynning och Verket för högskoleservice.

Min egen undersökning visar att 99 procent av de svenska kvinnorna vill ha en man som vill ha en normal kvinna. Med mensfinnar, trosskydd och platta skor.

Undersökningen från match.com är inte en undersökning om kvinnor. Det är en undersökning om svenska mäns hjärnor och hur de, generellt sett, fortfarande är väldigt små.

Malin Wollin

ARTIKELN HANDLAR OM