Mejla

Robert Aschberg

Det har jag alltid misstänkt – och nu är det bevisat

KOLUMNISTER

Är böghatarna i själva verket smygbögar?

Ja, det finns vetenskapliga rön som tyder på det.

Den amerikanska tidskriften Journal of Abnormal Psychology (1996, Vol 105, No 3, 440–445) redovisar en undersökning gjord av Henry E Adams, Lester W Wright och Bethany A Lohr.

Forskarna testade 64 män mellan 18 och 31 år gamla, som med hjälp av ett slags homofobitest delats in i två grupper. 35 klassades som homofobiska, 29 som icke homofobiska.

Samtliga män utrustades med apparater som kunde mäta hur deras penisar ändrade storlek. Därefter utsattes de för ”sexuellt explicit erotisk stimulans”, nämligen p-rullar i tre olika ­kategorier: vanlig porr, lesbisk porr och bögporr.

Resultatet måstevara skrämmande läsning – för alla homofober.

Forskarna sammanfattar:

”Båda grupperna uppvisade ökningar av penisomkrets av hetero­sexuella och kvinnliga homosexuella videor. Bara de homofobiska männen visade ökning av penisomkretsen av manligt homosexuell stimulans”.

En slutsats blir:

”Resultatet av denna studie indikerar att individer som räknas i den homofobiska skalan och medger negativa känslor gentemot homosexualitet demonstrerar signifikant sexuell upphetsning av manligt homo ­ sexuella erotiska stimuli.”

Översatt till ren svenska: böghatarna blir kåta av bögsex.

Det är precis vad jag alltid har misstänkt. Men det kan inte vara lätt att leva så. Tänk er själva att försöka leva ett normalt liv med ständig skräck för att pitten plötsligt poserar perverst.

Kanske är dödshoten och kaskaderna av nätspyor mot en bibliotekarie som under Melodifestivalens final råkade exponera en hårig armhåla ett tecken på samma bisarra och löjeväckande fenomen.

Det kan ju mycket väl vara så att skränfockarna som nu ondgör sig värst över kvinnor med kraftiga ­ buskage under armarna egentligen när hemliga drömmar om att få sticka upp nosen där och gosa.

I så fall finns det goda möjligheter för dem att få utlopp för de voyeuristiska böjelserna lite mer privat. På nätet finns det nämligen högst illust­rativa hemsidor för folk som tänder på att slicka håriga och svettiga armhålor. För de riktigt avancerade finns det till och med porrsajter med tanter som har hår på både brösten och skinkorna.

Ni har alltså ett val, grabbar. Antingen bejakar ni er hemliga hårfetischism och kommer ut ur garderoben. Eller så agerar ni mer diskret för att undgå upptäckt.

Miljöskadad?

Det är lika bra att vara ärlig. Personligen föredrar jag att kvinnor rakar armhålorna. Rimligen är detta ett ­resultat av min miljö. Dock anser jag att kroppsbehåring bör förbli den resandes ­ensak.

Folkstorm

Armhålestormen började på Facebook, ett forum för amatörer, underrättelsetjänster och exhibitionister. Numera även för näthatare.

En ”vän” på Facebook är vanligtvis en människa man inte känner.

Av: 

Robert Aschberg

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Robert Aschberg