Vill du ha en mikrofon i mitt anus, Reinfeldt?

KOLUMNISTER

Få se om jag fattat rätt: staten har rätt att kolla mina samtal, sms, chatt, webbtrafik och e-brev. Även om jag inte är misstänkt för brott.

Ex-fucking-cuse me?!

Bara detta Reinfeldt? Inget mer? Vill du inte även installera kameror i mitt kök eller köra upp en mick i mitt anus? När du ändå bjudit in dig själv menar jag, och ignorerar allt vad privatliv heter.

Det är så man vill skriva resten av kolumnen med caps lock intryckt.

Allt blått snack om individens frihet och så blir vi Östtyskland. Tack för den Federley. Nu sket du allt i det blå skåpet.

Det var 5 rösters skillnad mellan ja och nej. 67 var frånvarande! Var var de? På toa och runkade? Vi betalar deras lön och de kan inte ens fatta ett aktivt beslut utan att förvandlas till ryggradslösa amöbor som både vill äta kakan och bevaka den. Om bara sex stycken hade använt sin röst hade vi sluppit lagjäveln. ”Att vara eller inte vara” ett storebrorsamhälle, är frågan så svår?

Lite påtryckning från partiet och våra politiker bröt ihop och gav upp sina principer. Bra att veta. Ifall fascister än en gång tar över Europa behöver de bara mobba våra politiker lite för att få dem att gråta. Dessa landkrabbor tål inte ens stiltje! Vad gör vi när stormen kommer?

Jag antar att terroristerna har fattat att de ej längre kan skicka massmejl med rubriken ”i morgon inshalla riksdasshuset sprengs”.

Men ponera att terrorister inte har en valnöt till hjärna. Jag kan skriva persiska transkriberat med japanska alfabetet, se till att vart femte ord i texten bildar mitt egentliga meddelande som dessutom är kodat enligt en överenskommen kod där exempelvis ”klipp gräsmattan i morgon” egentligen står för ”skjut Reinfeldt i morgon”! Hur ska de se igenom alla trick?

”Vi har en JÄTTESTOR dator.” Lägg de miljonerna på utbildningen av våra barn!

För att ej nämna den mest uppenbara lösningen för terrorister: vanliga brev, duvpost eller IRL-träff. Jag menar, hur klarade terrorister sig innan MSN kom? Staten ska alltså slösa pengar på ett system som ändå inte hindrar dedikerade terrorister, men garanterat kränker ditt privatliv.

Detta är inget mindre än våldtäkt av svenska folket. I Frankrike hade folk tömt lastbilar med gödsel utanför riksdagen. Vad gör vi? Startar Facebookgrupper mot lagen.

Nu när Lex Orwell har godkänts tänker jag i varje mejl och blogginägg ha en signatur fylld med laddade ord som bomb, suicide attack, Reinfeldt...låt megadatorn jobba för pengarna!

Så länge lagen existerar bör varje svensk som ser försvarsministern Sten Tolgfors ta kort, notera tid och plats och lägga upp uppgiften på sajten www.sestorebror.nu. Bevaka hans varje steg. Ifall att han skulle ha kopplingar till al-Qaida. Man vet aldrig.

Detsamma gäller de folkförrädare till ledamöter som röstade ja eller inte använde sina röster. Du hittar dem på riksdagen.se.

Jag ringde riksdagen och frågade om jag fick läsa ledamöternas privata mejl. ”De låter andra läsa mina mejl och har säkert inget emot att jag läser deras. De är valda av oss för att företräda våra intressen. Inte mer än rätt att vi håller koll på dem.”

Vad svaret blev? Ring 08-786 40 00 och kolla vetja.

Ni minns den där historien om att en groda som sätts i kallt vatten som sakta värms, kan kokas till döds innan den inser att den har problem? Vi svenskar är grodan. Och spistemperaturen höjdes just ett snäpp.

ARTIKELN HANDLAR OM