Mejla

Zendry Svärdkrona

Män ska buntas ihop och skickas till Insjön

KOLUMNISTER

Enklast vore egentligen att skicka alla karlar till Insjön. Där Clas Ohlson finns. Sen vore det bara att stängsla in alltihop. El och taggtråd och minor. Så visste man var man hade dem.

Pojkar, som inte nått puberteten, kunde kanske få gå lösa med fotboja. Om de kastreras först. Man kunde binda pojkarna och kasta dem i sjön. De pojkar som flyter är att betrakta som våldtäktsmän. De som drunknar är inte våldtäktsmän. Men de skulle säkert ha blivit det, förr eller senare, om de inte hade drunknat. Vet man ju hur karlar är.

Ingen har föreslagit just det där. Än. Hittills har det bara föreslagits att män som anklagas för våldtäkt automatiskt ska anses skyldiga. Det har föreslagits att män som misstänks för våldtäkt inte ska få försvara sig.

Åtminstone inte genom att ställa frågor. Det har föreslagits att det inte ska behövas några egentliga bevis för att döma en man för våldtäkt. Och så borde man förbjuda gruppsex och sex med handikappade och sex med någon som druckit vin.

Kort sagt, alla verkar ha blivit galna. Fast en del är förstås bara fega.

Som partiledarna. De skriver på upprop mot en dom i domstol. De vågar inte stå upp och säga vad de borde säga. Att det är en bisarr idé att samla in namn-underskrifter för att ändra fattade domslut. Att ett land där domstolarna ändrade oskyldig till skyldig, om tillräckligt många krävde det, är ett land som styrs av en pöbel. Ett land där lagar ersatts med opinionsmätningar.

Det är förstås ingen slump att det blir så här. Det är ideologi. Ni kan se den på stan just nu.

Operation Kvinnofrid har dragit i gång en reklamkampanj igen. Det handlar om ”mäns våld mot kvinnor”. Män, i största allmänhet, alltså. Och deras våld mot kvinnor, i största allmänhet. Det finns ett skyldigt kön. Inte en skyldig person. Inte en enskild förövare. Utan ett helt kön som är skyldigt, bara genom att existera.

Inte sedan staten ägnade sig åt rasbiologi har en så extrem ideologi ansetts rumsren. Men nu är rasismen här igen. Då var det negrer som var dumma, tattare som var smutsiga, zigenare som var tjuvaktiga och judar som var giriga. Nu är det män som är skyldiga. Bara genom att vara män.

Att de flesta män aldrig lyft en hand mot någon – kvinna eller man – spelar ingen roll. Att 99,5 procent av alla män aldrig begått en våldtäkt är ointressant. De tillhör ändå det skyldiga könet.

Så ser ideologin ut. Det är därför en drös kolumnister, ministrar, professorer och aktivister vill döma utan bevis, försvar och frågor. Varför slösa tid på rättegång när den anklagade per definition är skyldig? Han är ju en han.

Rättssäkerhet är till för oskyldiga. Karlar ska ha en enkelbiljett till Insjön.

Av: 

Zendry Svärdkrona

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Johan Hakelius