Där ligger den – kladdig och pinsam på golvet

1 av 2
KOLUMNISTER

Oftast när jag hör historier av det slag jag nu kommer att berätta för er så tar jag dem med en stor nypa salt. Eller snarare en näve. När berättelser innefattar sex, sjukdom, insekteri frukt och så vidare så vet man nästan direkt att här, här har vi nåt för af Klintberg.

Ni vet mannen som samlar ihop och ger ut böcker med moderna myter. Men, i detta fall, mina damer och herrar, kan jag med min egen själ gå i god för att så inte är fallet. Jag lovar. Denna otroliga historia kommer faktiskt direkt från källan. Ok, är ni redo?

Alltså: Vi har Micke, den pratglade göteborgaren. Han är på fest. En sån där riktigt härlig, rolig hemmafest. Han dricker, pratar, spexar, flirtar och raggar, för Micke är kåt. Han är riktigt kåt ikväll. Och som vanligt har han turen med sig, eller snarare skickligheten, för Micke, han vet hur brudarna ska tas. Micke, som är runt 25, går världsvant fram till en tjej, några år yngre än honom och det dröjer inte länge förrän han känner att han, som Micke själv uttrycker det, har halva inne.

Detta går ju som smort, tänker han, och inser att han inte vill gå hem än, kvällen är ung, men samtidigt är han som sagt riktigt kåt. Lösningen blir ett sovrum i festvillan.

Det börjar fint, hångel och smek, men strax stöter Micke på patrull.

I fyllan och villan har han inte riktigt planerat det där med skydd och nu plötsligt blir det tvärstopp. Den nyuppraggade tjejen vägrar: Det blir ingenting, ingenting alls utan kondom! Förkunnar hon. Micke får panik, det måste finnas en lösning. Vänta här, säger han, detta fixar jag, inga problem! Med brallorna på halv stång (hihi) rusar han ut ur rummet och runt bland festdeltagarna i huset.

– Nån som har kondom? Nån som har kondom!? ropar Micke gång på gång, men helt utan framgång.

Om det beror på att dom övriga på partyt är dåligt förberedda eller bara hoppas på egen tur förtäljer inte historien, men Micke får följaktligen inte tag på något gummiskydd. De flesta hade nog gett upp ungefär nu, vikit in hovarna och ägnat sig åt hångel i stället, eller lite grovpetting, men då känner ni inte Micke. Plötsligt står han där, andfådd i rummet hos tjejen igen med något i händerna. Han har hittat en lösning. Hon är skeptisk. När hon invänder så försäkrar Micke att just detta är vad alla gör när kondomerna är slut.

– Mina polare har gjort det och jag själv flera gånger tidigare, det är helt safe, ljuger han.

Hon låter sig bli övertalad, hon är kåt hon med. Det river och prasslar, skaver och rasslar, men mot alla odds fortsätter Micke ändå och kommer till slut. Sen ligger den där, kladdig och pinsam på golvet. Fryspåsen.

Så, låt det bli en läxa. Ni vill inte bli som Micke.

Använd kondom, inte fryspåse, och ha alltid en i fickan.