Jakob gör juvelkonst med sin starka pitt

KOLUMNISTER

Han heter Jakob Kaplan och är 55 på papperet, men vet inte hur gammal han är, eftersom det inte var så noga med sådant när han föddes i Turkiet.

Den senaste tiden har han ägnat åt en ovanlig kraftsport. Han drar bilar med pitten. I går gjorde han det två gånger. Först en Corolla. Sedan en Volvo cab. Tidigare har han bogserat en Suzuki, en Passat och en Polo.

Jag hade själv förmånen att ratta en av bilarna och det gick mycket tyst och mjukt. Jakob grymtade lite, gjorde grimaser och promenerade konstigt efteråt, men bilen rullade fint och miljövänligt.

Det började med cyklar och hinkar. Sedan fortsatte Jakob med mindre kylskåp. Han testade olika tekniker, tills han kom på att det blev mest drag om han virade en handduk på ett speciellt sätt om juvelerna och sedan fäste ett rep i handduken.

- Den sitter runt hela penispaketet alltså, förlåt.

Jakob är en artig och vänlig man som gärna lägger till en ursäkt när han nämner juvelerna.

- Sedan drog jag stora kraftiga kvinnor genom hela lägenheten också. En vägde runt 90 kilo. Det var flera kvinnor som ville träna mig. Men de är bara mina vänner, man ska inte blanda kärlek och sport, fy sjutton"

Det första riktiga kraftprovet genomfördes i ett restaurangkök:

- Det var ett mycket stort kylskåp. Vi hade slagit vad om 10 000 kronor. Han trodde inte att jag skulle klara det. Ändå fyllde han det med allt möjligt, till och med bestick, för att det skulle bli tyngre. Jag klarade det, men lämnade tillbaka 5 000 kronor när han tjatade och var snål.

Jakobs anhöriga och vänner oroar sig för att pittdrageriet kan skada hans hälsa.

- Men jag har en kusin som är läkare, och han sa "Slå till bara!" Så jag började träna penisen, förlåt, systematiskt.

Nu har folk föreslagit att han ska åka till Las Vegas. Men Jakob avvaktar, för han har hört att det är så mycket pengar där så att det kan bli elände. Dessutom har en tv-kanal i Istanbul hört av sig och vill att han ska komma ner och demonstrera sin pittstyrka. Men han vill göra karriär i Sverige först.

- Jag älskar Sverige, ja, man kan faktiskt säga att jag gör det här för Sverige.

Om ni undrar så menar Jakob bestämt att storleken har betydelse.

- De där stora bara hänger som elefantpenisar, ursäkta. Det ska inte vara för stor penis, förlåt mig, och inte för liten. Lagom är bäst!

Nu siktar han på att dra två bilar som är ihopkopplade med varandra. Han vet att han kan. Fast han måste vila tre dagar efteråt. Det gör vanligtvis inte ont säger han, men:

- Den ändrar färg. Efter första gången såg jag att den var alldeles svart, och så var det väldigt smalt runt penisroten, förlåt mig. Fast det går över" men för några veckor sedan gjorde det ont. Det var i Vällingby och en afrikan från gymmet satt i bilen jag drog. Det gick så lätt att jag bad honom bromsa, det skulle jag inte ha gjort, fy sjutton.

Jakob dricker inte, röker inte och har alltid tränat styrka. För några år sedan drev han en restaurang. En av stamgästerna var Carl Bildt. De blev kompisar.

- Carl är en väldigt fin person, och vi diskuterade mycket politik. Jag har blivit tillfrågad om att ställa upp i riksdagsvalet också, men avböjt. Jag tror att jag skulle vara för hård för svenskarna. Jag tycker att man ska ställa krav på folk.

Såvitt Jakob vet så finns inga andra idrottare i Sverige som bogserar bilar med pitten. Tyvärr, för han skulle vilja ha någon att tävla med.

Men i Taiwan finns det en kung fu-mästare vars elever använder sig av qigong när de tränar sina könsorgan. För en tid sedan lyckades tre av lärjungarna framkalla så mycket pitt-

qigong att de drog en stor lastbil med etthundra personer på flaket. Nu siktar de på att flytta en jumbojet.

Jakob får en speciell glans i ögonen när vi pratar om det.

- Ett stort flygplan, det vore något att dra det, fy sjutton.

Rpbert Aschberg