Arbogadottern: Jag har alltid känt mig oönskad

Den 41-åriga kvinnan säger i en undersökning att hon alltid känt sig utanför och oönskad.

Hon beskriver även att hon alltid föraktat män – men berättar varför hon trots det inlett flera förhållanden.

– Jag trivs bäst i min ensamhet, säger hon enligt utredningen.

Nyligen gjordes en paragraf 7-utredning, en så kallad liten sinnesundersökning, av den 41-åriga kvinnan och hennes 18-årige sambo.

De båda misstänks för mordet och mordförsöket på kvinnans föräldrar i sommarstugan utanför Arboga den 3 augusti.

Aldrig hörd eller sedd

Aftonbladet har tagit del av en sekretessprövad version av den lilla sinnesundersökningen och där framgår det att den 41-åriga kvinnan inte haft en så nära relation till sina föräldrar som hon tidigare uppgett i en intervju med Aftonbladet.

– Alla som känner mig och min pappa vet att vi hade en bra relation. Han är den enda som har stöttat mig, jämt. Och jag honom, sa hon då.

Tvärtom så beskriver hon i undersökningen att hon alltid känt sig oönskad och förtryckt och att hon aldrig känt sig hörd eller sedd.

Hon säger även i paragraf 7-utredningen att hon i sin tonår började revoltera mot föräldrarna och att missköta skolan.

Träffade 18-åringen

Den 41-åriga kvinnan har flera barn med flera olika män men beskriver trots det i utredningen att hon har ett uttalat förakt mot män och att hon i ung ålder förstod att hon "aldrig skulle kunna leva med en man". Att skaffa man gjorde hon för att passa in och för att infria föräldrarnas önskemål.

I utredningen konstateras det att hon "beskriver sina sina förhållanden som att de redan från start varit uträknade och förefaller inte ha haft något djupare känslomässigt engagemang i sina partners".

På det asylboende hon drev träffade hon den 18-årige mannen som nu är medmisstänkt, men säger inte mycket mer om förhållandet än att de planerar att gifta sig.

Även 18-åringen fortsätter att förneka till mordet och mordförsöket i paragraf 7-utredningen, han säger där att han inte vill diskutera brottsmisstankarna utan känner att han belastats med obefogad skuld.

Inga starkare känslor för 41-åringen

18-åringen berättar i undersökningen hur växte upp i Iran under påfrestande förhållanden. Hösten 2015 flydde han via Turkiet till Sverige.

För nio månader sedan träffade han den 41-åriga kvinnan på boendet där han placerades och när han tvingades flytta därifrån fick han bo hemma hos henne.

Han säger att han inte har några starkare känslor för den 41-åriga kvinnan, han har fortfarande starka känslor för en kvinna i sitt hemland.

Utredningen gällande mordet och mordförsöket pågår fortfarande.

Både den 41-åriga kvinnan och den 18-årige mannen nekar till brott.

Åtal ska väckas senast den 28 oktober.

Publisert:

LÄS VIDARE