Publicerad:
Uppdaterad:
Uppdaterad:
Beteendevetare: ”Människokött och insekter är alternativ”
Myror, maskar och katter är några förslag på vad som skulle kunna vara morgondagens klimatsmarta maträtter. Och kanske människokött?
– Tanken är just att utmana idén om morgondagens livsmedel, säger beteendevetaren Magnus Söderlund.
Rekommenderat
WHO:s krischef: "Våra barn kommer att betala priset"
Sova utomhus på vintern – så kan det göra dig gott
Fastfrusen i isen – här gör familjen dystra fyndet
Här är NASAs bilder som visar klimatförändringarna
De strider för Amazonas: ”Vi vill skydda vårt område”
Två mil av mur och vall ska rädda Falsterbonäset
Kärnkraftsopinionen svänger i Sverige
Här är länderna som är på väg att nå klimatmålen – och de som knappt försöker
Ödesfrågan som väcker ont blod:”Det här klyver kommunen i två bitar”
Toppen och botten i vaccinracet – så vaccinerar världen
Publicerad: