"Fokusera på politiken"

Lindsay Lohan trött på snacket om Palins gravida tonårsdotter

NYHETER

Lindsay Lohan avslöjar en ny sida av sig själv.

Hon har ett politiskt intresse som yttrar sig i en blogg på MySpace.

I den tar den bekymrade skådespelerskan upp frågan om Sarah Palins gravida tonårsdotter.

Foto: AP
Politiskt intresserad Lindsay Lohan bloggar om vicepresidentkandidaten Sarah Palin och dottern Bristols graviditet.

– Jag har som alla andra följt nyheterna hela morgonen och hör hela tiden om problem relaterade till tonårsgraviditet. Det handlar om Sarah Palin och hennes 17-åriga ogifta gravida dotter. Tja, jag anser att det verkligen problemet är att vi tappar fokus från att lära känna Sarah Palin och hennes politiska åsikter, vad hon kan göra för att få vårt land att bli en mindre destruktiv plats, skriver stjärnan i ett inlägg som är utlagt klockan 09.00 den 2 september på hennes politiska blogg.

Hon riktar kritik mot Sarah Palin och menar att vicepresidentkandidaten har ägnat för mycket energi åt frågorna om Bristol Palins graviditet.

– Jag är bekymrad över det faktum att Sarah Palin har dragit uppmärksamheten till hennes dotters graviditet, i stället för till globala frågor och vad hon skulle vilja göra för att förändra världen om de blir valda.

Massiv respons

Responsen från läsarna har varit massiv. Över 600 läsare har kommenterat Lindsay Lohans politiska inlägg. En av dem är "Gary":

– Jag håller med helt och hållet! Jag skulle också vilja höra mer om hennes lösningar på det som händer i vårt land. Det finns så många saker som är mer viktiga än det som hon och media har fokuserat på, skriver han.

Även "Brittany blue eyes" håller med Lindsay Lohan:

– Jag tror att hon förmodligen försökte attackera storyn själv, innan media blåste upp den. Ungefär på samma sätt som Cheney gjorde när hans dotters sexuella läggning blev en fråga som han var tvungen att ta upp. Men, det här har inget att göra med hur hennes förmåga att fungera som vicepresident. Det har inget att göra med hennes kvalifikationer eller erfarenheter.