Bordell stödjer presidentkandidat

Foto: AP
Oväntat stöd Ron Paul vill bli USA:s näste president och på vägen får han hjälp av en bordell.
NYHETER

Presidentkandidaten Ron Paul får kampanjhjälp från oväntat håll – av en bordell.

”Pimpin for Paul” heter kampanjen som vill se den 76-årige republikanen som president.

Bordellföreståndaren Dennis Hof.

– Om en av vår klienter kommer hit till The Bunny Ranch och säger ”Jag pimpar för Ron Paul” kommer han att få en riktigt trevlig stund, eller hur tjejer?, säger bordellföreståndaren Dennis Hof till CNN.

Ron Paul är en av huvudkandidaterna som just nu utmanar Mitt Romney om att bli republikanernas presidentkandidat. Han är ledamot av representanthuset och har gjort sig känd för att ha drivit frågor som legalisering av droger, homoäktenskap och prostitution.

Legalisera prostitution

Det senare verkar vara något som man på bordellen Bunny Ranch i Nevada, en av få platser i USA där prostitution är lagligt, har tagit fasta på.

De berättade nyligen i en CNN-intervju om att de har startat kampanjen ”Pimpin for Paul” för att stödja kandidaten. Bland annat samlar de in bidrag från sexköparna som ska gå till Ron Pauls presidentvalkampanj.

Stort inflytande

– Han vet vad kvinnor vill ha och vad de har för behov, säger en av de prostituerade till CNN.

Bunny Ranch blev känd för allmänheten genom HBO-serien Cathouse och har därefter figurerat i flera andra tv-program. Därför tror Dennis Hof att de kommer att ha ett stort inflytande på väljarna. Enligt CNN ska bordellen ha omkring 125 miljoner besökare per månad på sin hemsida.

– Folk kommer lyssna på oss, de kommer titta på Ron Paul och de kommer att tycka om honom, säger Dennis Hof.

Stödde tidigare Obama

Många av kvinnorna säger att de tidigare stödde Obama, men att de sedan han skrivit under ett lagförslag som tillåter konsumtion av hästkött, nu istället har valt att stödja Ron Paul.

– Vi är djurvänner, säger en av de prostituerade.