Om Aftonbladet

Fotbollsfest – i mobilen

Av: 

Bjarne Frykholm

OM AFTONBLADET

Följ Allsvenskan och Superettan med Sportbladets super-app

Fotbolls-appen ger dig full koll på Allsvenskan och Superettan och finns för både Iphone- och Android-mobiler.
Fotbolls-appen ger dig full koll på Allsvenskan och Superettan och finns för både Iphone- och Android-mobiler.

-------------------------------

UPPDATERING: Appen Fotboll 2010 finns inte längre tillgänglig för nedladdning i App Store eller Android Market.

-------------------------------

I mars släpptes Sportbladets super-app Fotboll 2010 för mobilen.

I appen – som finns både för Iphone- och Android-mobiler – får du full koll på både Allsvenskan och Superettan.

– Appen är efterlängtad, säger Aftonbladets mobilchef Niklas Silow. Vi hade önskat att ha den ute till premiären. Men i gengäld har vi nu en mycket bättre app än tidigare, en app som inte bara innehåller Allsvenskan utan även Superettan.

– Med appen kan man ha full koll på både Allsvenskan och Superettan när man vill, var man än befinner sig, säger Niklas Silow.

I appen kan du följa alla aktuella matcher i Allsvenskan minut-för-minut, liveuppdaterade med fakta i realtid. Du kan läsa de senaste nyheterna från Sportbladet och andra källor, se tv-succén Laul Calling och fördjupa dig i fakta kring lagen och alla spelarna.

Spelschemat för hela säsongen och samtliga resultat och matchreferat finns alltid lätt tillgängliga, liksom aktuella serietabeller. Skytteliga, assistliga, och busliga ger total koll på spelarnas prestationer, liksom bakgrundsfakta och statistik om alla lagen.

I appen kan du också läsa läsarkommentarer, följa våra fotbollsbloggar och dela artiklar på Facebook och Twitter.

Appen – som är gratis att ladda hem – finns i år inte bara för Iphone utan även för Android-mobiler. Det innebär att den kan användas i många avancerade mobiler från olika tillverkare som till exempel Sony Ericssons nya toppmodell X10.

Appen kan hämtas i Apples Appstore för Iphone-telefoner, och i Android Market (Butiken) för Android-telefoner med Googles operativsystem.

Har du ingen Iphone- eller Android-mobil?

Du kan följa Allsvenskan i alla vanliga mobiler som du kan mobilsurfa med.

Surfa in på mobil.aftonbladet.se i din mobil och klicka dig vidare till Sport, Fotboll och Allsvenskan – så hittar du de senaste nyheterna och resultatet om alla lag.

Eller skicka ett sms med texten FOTBOLL till 72600 (kostar som ett vanligt sms) för att få en praktisk direktlänk till våra Allsvenskan-sidan som du kan nå från alla vanliga mobiler. Kostnader för datatrafik kan tillkomma vid mobilsurfning.

Ladda hem appen här:

Appen Fotboll 2010 finns inte längre att ladda hemAppen Fotboll 2010 finns inte längre att ladda hem
Publisert: