Läs Aftonbladet - var du än är

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-04-29

Knappa in mobil.aftonbladet.se i din telefon

Långt från datorn? Ingen tidning?

Knappa in adressen mobil.aftonbladet.se i din mobil - så har du alltid tillgång till Aftonbladet - var du än är.

Nyheter, sport, nöje, väder och mycket annat. Med Aftonbladet i mobilen får du en koncentrerad och snabb översikt över det viktigaste som du behöver när du är på språng och inte har tillgång till datorn.

Använd en liten 128-pixlars telefon - eller en stor iphone på bredden (480 pixlar). Aftonbladets mobilsajt anpassar sig efter telefonmodell så att innehållet visas upp för bästa möjliga upplevelse.

I telefonen hittar du artiklar med bilder från många av våra avdelningar på webben. På mobilens startsida hittar du alltid de senaste nyheterna från vår webbredaktion. Du kan också se på tv-klipp och beställa målservice via sms.

■ Hur hittar jag dit?

Det finns tre enkla sätt att få tillgång till Aftonbladet i din mobil.

1. Knappa in adressen mobil.aftonbladet.se i din mobils webbläsare. För att snabbt hitta tillbaka kan du spara adressen som ett bokmärke.

2. Skicka ett sms med texten Aftonbladet surfa till 72600 (kostar bara som ett vanligt sms). Inom någon minut får du ett svars-sms med en länk. Klicka på länken i sms:et för att komma till Aftonbladets mobilsajt.

3. Skriv in ditt mobilnummer i formuläret längst upp på den här sidan och tryck på knappen. Du får strax ett svars-sms med länk till Aftonbladet i mobilen.

När du är inne på Aftonbladet kan du spara sidan som bokmärke i mobilen så hittar du lättare tillbaka.

■ Kostar det något?

Aftonbladet tar inget betalt när du surfar på mobil.aftonbladet.se med undantag för vissa specialtjänster.

Däremot gäller operatörernas vanliga taxor för datatrafik. Många operatörer tar i dag betalt för nedladdad datamängd, vissa har en så kallad maxtaxa. Avgifterna skiljer sig åt för olika abonnemang.

Vill du veta mer om detta, gå in på din operatörs hemsida för att få prisinformation för just ditt abonnemang. Se upp om du mobilsurfar utomlands - då kan avgifterna vara mångdubbelt högre än i Sverige.

De största operatörerna hittar du här: Telia , Tele2 , Telenor , Tre

■ Vilka inställningar behövs?

För att kunna surfa i mobilen behöver du ha korrekta internet-inställningar. Om inte din mobil redan är inställd för mobilsurfning kan du få inställningar från din operatör.

Har du synpunkter på Aftonbladets mobiltjänst? Mejla till mobilred@aftonbladet.se

Beställ länk till Aftonbladets mobilsajt

Skriv in ditt mobilnummer i fältet nedan (utan streck eller mellanslag) och tryck på Skicka.
 

Du får strax ett sms tillbaka med länk till Aftonbladet i mobilen.

Här hittar du inställningarna

Från operatörernas hemsida kan du ladda ner inställningarna direkt i din telefon.