Så går du med i Aftonbladets panel

Delta i undersökningar och få värdecheckar!

Gå med i Aftonbladetpanelen!
Gå med i Aftonbladetpanelen!

Aftonbladetpanelen ger dig som läsare möjlighet att uttrycka dina åsikter i frågor som berör samhälle, reklam och produkter. Du deltar i internetbaserade undersökningar där aktuella frågor tas upp.
För varje undersökning du slutför får du poäng som löses in till värdecheckar. Vi samarbetar med Röda korset och SF. Aftonbladetpanelen är en del av Schibstedpanelen.

Undersökningspaneler möjliggör ett anonymt deltagande i samhälls- och kundundersökningar av olika slag för paneldeltagaren. Aftonbladet har tillsammans med flera systerbolag inom Schibstedkoncernen valt att arbeta med paneler i sina kundnöjdhets-och marknadsundersökningar.

 Aftonbladetpanelen ger dig som läsare möjlighet att genom webbaserade undersökningar uttrycka dina åsikter i frågor som berör samhälle, reklam och produkter. Panelen startades år 2017 i syfte att ge sina läsare möjligheten att tycka till och påverka allt från innehåll på sajten, användarvänlighet till vilka varumärken som lämpar sig bäst för att synas på Aftonbladets plattformar. För varje undersökning du slutför får du poäng som löses in till värdecheckar.

En registrerad panelist får i snitt ett förslag på enkät i veckan till sin mailadress. Paneldeltagandet är frivilligt och gratis.  För varje enkät du svarar på får du, beroende på undersökningens längd,  en viss summa pengar som landar på ditt panelkonto. Den summa du samlar ihop kan du sedan välja att skänka till välgörenhet, eller lösa in för eget bruk. Vi samarbetar med bland andra  Röda korset och SF bio.

Registrera dig här!

Publisert:

Ämnen i artikeln