Dagens namn: Pontus, Marina
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
Startsidan / Plus

Plus – nu större än Dagens Industri

Kalle Jungkvist: Både vi och läsarna värdesätter det unika innehållet

Aftonbladets medlemstjänst Plus bara växer och växer – nu är 118 400 svenskar prenumeranter.

Plus är därmed Sveriges femte största prenumererade dagstidning – större än Dagens Industri.

Kalle Jungkvist   Kalle Jungkvist

– Det är en fantastisk utveckling, vi har så bra extramaterial att massor av läsare tycker att det är värt att betala för, säger Kalle Jungkvist, chefredaktör för Aftonbladet Nya Medier.

För 19 kronor i månaden kan Aftonbladet.se:s läsare ta del av hela Aftonbladet Plus utbud av artiklar, listor, bildspel och guider.

Eget material

En stor del av materialet är sådant som finns i Aftonbladets papperstidning som också kostar pengar. Dessutom producerar Plus en mängd eget material som kräver stora ekonomiska satsningar.

118 400 svenskar har nu tecknat abonnemang på Aftonbladet Plus, vilket gör Plus större än Dagens Industri som har 117 800 prenumeranter. Fortfarande är långt över 90 procent av innehållet på Aftonbladet.se gratis.

– Förklaringen till framgången är att läsarna tycker att de får mycket för pengarna. Både vi och våra läsare värdesätter det unika innehållet. All journalistik kan inte vara gratis, säger Kalle Jungkvist.

Unika kolumnister

Från och med i dag lyfter vi fram Aftonbladets kolumnister i Plustjänsten och gör dem lättare att hitta på sajten. Varje dag kan du som prenumerant på Aftonbladet Plus läsa Sveriges vassaste pennor.

– Det finns inget som är mer unikt för Aftonbladet än våra kolumnister, som är Sveriges bästa. Läsarna kan nu välja om de vill betala för dem i papperstidningen eller på Aftonbladet Plus, säger Kalle Jungkvist.

Aftonbladet Plus bjuder på fler nysatsningar utöver kolumnisterna. Prenumeranterna kan från och med i dag läsa en lång rad nya serviceartiklar och ta del av flera nya erbjudanden.

– Att vi tar betalt för en del av sajten gör att vi kan satsa hårdare på god journalistik. Genom att inte bara vara beroende av annonser kan vi erbjuda läsarna bättre journalistik, säger Kalle Jungkvist.

Här är kolumnisterna du kan läsa i Aftonbladet Plus:

Robert Aschberg

Nima Daryamadj

Anna Ekelund

Jan Guillou

Monica Gunne

Johan Hakelius

Carl Hamilton

Staffan Heimerson

Johanne Hildebrandt

Herman Lindqvist

Belinda Olsson

Ronnie Sandahl

Yrsa Stenius

Lena Sundström

Kerstin Thorvall

Anders Westgårdh

Malin Wollinaftonbladet.se
SENASTE NYTT

Plus

Visa fler
Om Aftonbladet