Dagens namn: Antonia, Toini
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
Startsidan / Plus / Erbjudande

Vi bjuder alla Plus-kunder på en deckare

Du får Den orolige mannen av Henning Mankell

I samarbete med e-bokhandeln Bokon.se bjuder vi alla Plus-kunder på e-boken Den orolige mannen av Henning Mankell, värde 49 kronor. Passa på - sista dagen att hämta ut boken är den 30 september!

Snart är Henning Mankell tillbaka med ett nytt fall för Wallander, boken Handen släpps 15 augusti.   Snart är Henning Mankell tillbaka med ett nytt fall för Wallander, boken Handen släpps 15 augusti.


Så här enkelt är det:
Köp Plus, det kostar 29 kr/månaden. Är du redan Plus-kund? Logga in här för att hämta din kod
Är du ny Plus-kund får din rabattkod i ditt välkomstmejl.
Fyll i dina uppgifter på Bokon.se och använd rabattkoden som betalning.
Klart! Du kan använda rabattkoden till och med 1 september 2013.


Välkommen till Plus!


Om boken Den orolige mannen:
En vinterdag 2008 försvinner en pensionerad hög marinofficer, Håkan von Enke, under sin dagliga promenad i Lilljans skogen. För Kurt Wallander blir det en personlig fråga av högsta rang. von Enke är nämligen farfar till Linda Wallanders lilla dotter. När sedan också von Enkes hustru Louise försvinner, lika spårlöst, lika gåtfullt, blir hans engagemang om möjligt ännu större. Trådarna leder bakåt i tiden, till det kalla kriget, högerextrema sammanslutningar och lönnmördare från det gamla Östeuropa. Wallander anar att han har kommit en stor hemlighet på spåren. Kanske be finner han sig i utkanten av något som är mångdubbelt allvarligare än Wennerströmaffären, den värsta spionhärva Sverige upplevt. Wallander kastas in i ett skeende vars förvecklingar han har svårt att överblicka. Samtidigt dyker ett ännu mörkare moln upp på hans himmel.

Senaste TV-klippen
SENASTE NYTT

Plus

Visa fler
Om Aftonbladet