Dagens namn: Lukas
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
Startsidan / Plus / +Familj

Robinson-Jarmo taxerade noll

Jarmo Heinonen, 55, känd från Robinson 2008, taxerade noll förra året. Men något fattigt Robinsonliv är det däremot inte fråga om.

– Nej, jag lever på ränteinsatser från en fastighetsförsäljning så det går ingen nöd på mig, säger den tidigare Robinsondeltagaren.

Trots att han ser fattig ut på pappret så är verkligheten en helt annan, menar Jarmo.

– Jag har tiotals miljoner. Vad jag tar ut per år varierar, men det kan handla om allt i från en halv miljon till en miljon, säger Jarmo Heinonen.

Jarmo Heinonen, som är bosatt i Stockholms skärgård och driver ett företag inom pulverlackeringsbranschen, är mån om att låta vinsterna stanna hos företaget. Därför har han inte tagit ut någon som helst lön från företaget de senaste åren.

– Det skulle bara innebära mer skattebelastning för företaget. När jag kan ta ut pengarna på annat så gör jag såklart det, säger Jarmo Heinonen.

Han skulle inte kalla sig snål, men erkänner att han håller hårt i plånboken både när det gäller företagandet och sitt privatliv.

– Ja, jag är noggrann med pengar. Pengar är det absolut viktigaste när det kommer till företagandet, privat handlar det bara om att få mat för dagen, säger Jarmo Heinonen.

SENASTE NYTT

Plus

Visa fler
Om Aftonbladet